2777
2789

پسرم چند روزه ۴ سالش تموم شده خیییلی بیش از حد لجبازه و اذیت می‌کنه اصلا دارم دیونه میشم از دستش بخدا بغض گلومو گرفته نمی‌دونم چکار کنم عقلم بجایی قد نمیده هر جور باهاش رفتار میکنم درست نمیشه دلسوزانه کمکم کنید فقط نگید خیلیا در آرزوی بچه هستن و....خودم همشو حفظم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم من مشکلم همینه 

الکی گریه میکنه 

راهکاری ندارم واقعا 

منم نمیدونم چکار کنم خوب بشه

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مثلا چکار میکنه؟ 

همش فحش میده جواب بزرگتر و میده از کسی حرف شنوی نداره میریم بیرون دستشو تو خیابون به من و باباش نمیده تمام گوشت تنم میریزه که الان ماشین میزنش خیلیییی لجبازه

همش فحش میده جواب بزرگتر و میده از کسی حرف شنوی نداره میریم بیرون دستشو تو خیابون به من و باباش نمید ...

فوش و از کی یاد گرفته ؟  واسه لجبازی با آقا صداش کن پسر گلم بگو بهش . من ی ۶ ساله دارم با ی ۲ و نیم ساله

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
همش فحش میده جواب بزرگتر و میده از کسی حرف شنوی نداره میریم بیرون دستشو تو خیابون به من و باباش نمید ...

ببین یه روز شما دو سه ساعت جاشو باهاش عوض کن 

یعنی شما بشو بچه و کارای خودش را انجام بده به اونم بگو تو مامان باش ببین چه جوری با لجبازبت کنار میاد 

خیلی تاثیر داره میفهمی راه کنترلش چیه

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
2810