2777
2789
عنوان

بدرد نخورترین چیزی ک حفظین چیهه؟؟

1671 بازدید | 63 پست

خودم : وای وای وای پارمیدای من کووش ..وای وای وای میرم از هوش..

9092031202 ی زنگ بزن ب زنگوله ی قصه بشنوو😐

واای آقاا پسرر قیافتون واسم آشناس یکم..نیستین آشنای البرز ایناا؟ نه من مهاجم اسبق نمیدونم چی چیاام😂😂بلد نبودم آخرشوو.

برقامون رفته حوصلمم سر رفته..چندتا هم شما بگین

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺

دیشب تو باغ فردوس

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂 😂 😂 😂 😂 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

ماخونمون مورچه داره بگو ببینم شماخونتون مورچه داره

اردک تک تک تک تک اردک 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

به دنیا آمدن و رشد قورباغه 

سوم دبستان روی امتحان بلد بودمش از معلم سگمون پرسیدم این و باید این اینجا جواب بدم ، آخه با اونی که توی کتابم نوشته بودم فرق داره 

جوابم نداد 

بخاطر این شدم ۱۸ ، امتحانی که بقیه سوال ها رو توی ۱۵ مین جواب دادم و روی این موندم 

اه اه ، هیچ وقت نمیبخشم معلمه رو 

کاربری جدیدا به من تعلق گرفته 
ماخونمون مورچه داره بگو ببینم شماخونتون مورچه داره اردک تک تک تک تک اردک 

اردک تنها به روی آبه چشماشو بسته میخواد بخوابه😐😐😐

با ریتم داره تو مغزم پخش میشه😐

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩
انتگرال سینوس کسینوس  درصد جرمی ایمان تقوا عمل صالح و هزار کوفت دیگه

😂😂

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
اردک تنها به روی آبه چشماشو بسته میخواد بخوابه😐😐😐 با ریتم داره تو مغزم پخش میشه😐

منم با ریتم خوندم.😂

2810