2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده از دست این ادم خدایا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 126 پست
منم مامانم بخاطر اینکه عصاب نداره خیلی چیزا بهم از بچگی میگفت و باعث شد آدم افسرده بشم  بعضی حر ...

ببین وقتی سنه من برسی هیچکس دیگه برات مهم نیست که چی میگه...یه بیخیالی نااااب برات مهم نباشه به خودت بگو اوناهم آدمن منم آدمم از آدم هیچ حرفی بعید نیست حرفاشونم بادهواست...برات مهم باشه میخوای چکارکنی؟؟هیچچچ درهرحال مامانته بهتره نادیده اش بگیری که بفهمه نمیتونه روت تاثیربزاره یواش یواش میفهمه تاثیری روت نداره درست میشه من خودم خیلیارو اینجوری ادب کردم...به چیزی که آزارت میده کمترین توجه رو بکن

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خواهرم همینطور بود اصلا انگار اونو وصف کردی ولی من همیشه جولوش وایسادم و نذاشتم ضربه بزنه ...خیل ...

الهی امین الهی امین الهی امییییییییییییییییین😭

ببین دستاوردمو انداختم دور بخاطرررررررررررررش

ببین وقتی سنه من برسی هیچکس دیگه برات مهم نیست که چی میگه...یه بیخیالی نااااب برات مهم نباشه به خودت ...

من 16 سالمه ولی تو زندگیم اینقد زجر کشیدم ک هیچی واسم مهم نیست تهش ی نیش خنده. ولی حرفای مامانم برنده هست حتی چند بار اقدام ب خودکشی کردم 

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
تاصبح باهاش بیرون بودی؟؟؟🤔

آره  کلی جاها می‌برد منو میدونست یکم افسردگی دارم  البته خانواده ها در جریان بودن چون قصدش ازدواج بود. البته اینم بگم مامانمم میومد همراهمون 

من 16 سالمه ولی تو زندگیم اینقد زجر کشیدم ک هیچی واسم مهم نیست تهش ی نیش خنده. ولی حرفای مامانم برند ...

خدا نجاتت بده درس بخون راه دور دانشگاه برو راحت شو من منتظرم خوابگاه باز شه برم

مامانم نمیزاره همیشه میزنه تو ذوقم میگه تا دیپلم حق نداری بخونی کاری کرد من امتحانام امسال حضوری بود اصلا نمیخوندم. ذوق نداشتم الان زندگیم بی هدفه شدم ی آدم افسرده ک فقط ب مرگ فکر میکنه 

من 16 سالمه ولی تو زندگیم اینقد زجر کشیدم ک هیچی واسم مهم نیست تهش ی نیش خنده. ولی حرفای مامانم برند ...

وای خدایا چرا اینکارو باخودت کردی؟؟تکرار نکنیا

آره  کلی جاها می‌برد منو میدونست یکم افسردگی دارم  البته خانواده ها در جریان بودن چون قصدش ...

مامانت چه پایه اس من قبله ازدواج دو ثانیه جلو خودش با همسرم حرف زدم خندیدم روزگارمو سیاه کرد 😐😂

تنها راه نجات درس و دانشگاهه ساکت نمون تو هم بیا و قال کن نذار  به اهدافش برسه ....تو که درست خوبه برو کتابخونه درس بخون....دوستم وضعش خیلی بدتر بود اون پدرش دیوانه بود کتابتش و آتیش میزد ...کتک می‌زد ....رفت کتابخونه درس خوند الان پرستاره اون پدر بیمارشم مرد راحت شد ....اما وقتی بود و اذیت میکرد و پرستاری قبول شد و رفت