2777
2789
عنوان

کسی هست این حالو تجربه کرده باشه؟کیا تجریه پانیک دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 63 پست
من علایمم اینه که حس میکنم خون کم به مغزم میرسه یا انگار فشارم میفته و انگارمیخام غش کنم 

مطمئنی پانیک داری؟

خدایا مواظب نی نیم باش خدایا ممنونم ازت   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=197638323]میرم در موردش میخونم ولی بدنم قفل بود کامل ولی کامل هوشیار بودم و حتی صدا همسایه ها رو برون فکنی بین خاب و بیداررخ میده جسمت میره توخاب روحت سبک میشه منم کامل درک دارم ب اطراف

رنگ ولایتhaircolorist
2803
وا چرا زخم زبون میزنی بخت چ ربطی به پانیک داره ؟ پانیک یه حمله عصبیه 

من زخم زبون نزدم ولی اینا علامت بختکه. آدم نمی تونه از جاش بلند شه. نمی تونه تکون بخوره. مجبور میشه جسم لطیفشو از بدن جدا کنه. اتفاقا پریروز من از بدنم جدا شدم خیلی حال داد. رفتم تو اتاق بغلی ساعتو نگاه کردم. به آشپزخونه سر زدم. بعد دوباره برگشتم تو بدنم. خیلیم حال داد.

[QUOTE=197638323]میرم در موردش میخونم ولی بدنم قفل بود کامل ولی کامل هوشیار بودم و حتی صدا همسایه ها ...

چه عجیب اولین باره میشنوم صبح فک کردم میخوام بمیرم تو دلم میگفتم پس دخترم چی بعد هی تند تند به خودم میگفتم نترس نمیمیری این فقط حمله پانیکه

چرا کلاس میذارین حالا. بگین بختک! 

پانیک با بختک فرق داره گلم شما یکم تحقیق کنید♥️

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
چه عجیب اولین باره میشنوم صبح فک کردم میخوام بمیرم تو دلم میگفتم پس دخترم چی بعد هی تند تند به خودم ...

من پانیکم داشتم قبلا ولی این ی عمرجداست اصلاربطی ب روحت نداره

برون فکنی درعین ترسش جذابه خیلیا پول میدن اموزش میبینن

رنگ ولایتhaircolorist
2804
اسی به نظرم افت قند و فشار داشتی از حال رفتی من چندبار اینجوری شدم علائمت مثه من بود

نه صبحونه خورده بودم و اومدن دوباره بخوابم که اینجوری شدم قبلشم کلی حرص خورده بودم و شب قبلم ناراحت بودم خیلی

آره کم کم شدید تر میشه همین دمنوشی ک گفتم تا ۴۰ روز کمه کم استفاده کن کلا گم میشه

حتما امتحان میکنم دوست عزیزم ممنونم از راهنماییت🌹🌹🌹🌹🌹

2805
من فقط جاهای شلوغ پانیک میشم 

خیلی بده ☹☹☹☹من همش استرس شدید دارم در حد تهوع...با ی تلنگر به مرز جنون میرسم و دوس دارم اون لحظه خودمو بکشم...خیلی حال بدیه متنفرم از اون حال...

2801