2777
2789
عنوان

پنتوپرازول تزریقی کسی زده؟

5329 بازدید | 14 پست

بچها من یمدت رفلاکس شدید دارم هر دارویی میخورم انگار بافت معدم حساسه دارو رو پس میزنه حتی پنتوپرازول نمیتونم بخورم معلم میترکه میخوام برم تزریق کنم بنظرتون جواب مییگیرم؟

من هفته پیش زدم‌تو سرماینقدر ک‌گلاب ب روت بالا اوردم دوتا زدم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب گرفتی عزیزم؟ من قرصش بهم نمیسازه بنظرت تزریقی کنم جواب میگیرم؟؟

واسه من مسپومیت بود اره بعد دومی بهتر شدم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
عزیزم قرص میخورم بافت معدم انگار پس میزنه میترسم با امپولش هم همینطوری شم شما از امپولش جواب گرفتی ...

امپول مستقیم وارد رگت میشه و نحوه اثرش متفاوته

بهتر از قرصه

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
قرص نمیخوره؟؟  ببخشید زیاد سوال میپرسم عزیزم اونم به قرص حساسیت داره؟؟

امپرازول فقط فک کنم ی دوره خورده بود

اکثر پزشکا هم پنتا رو ب صورت درون رگی تجویز میکنن

چون اثرشم زودتره

خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
من هفته پیش زدم‌تو سرماینقدر ک‌گلاب ب روت بالا اوردم دوتا زدم

شما امپول که زدی بالا اوردی یا قبلش

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم