2777
2789
سلام.بچه من 3 سالشه.می خوام بذارمش مهد.اگه یه مهد خوب توی این حوالی سراغ دارین یا تجربه خاصی دارین لطفا با من در میون بذارین.ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
من 2 سال محل کارم قائم مقام بود و پسرم رو مهد بنفشه توی خیابان چهارم قائم مقام میذاشتم ، متاسفم ولی اصلاً مهد خوبی نیست .
الان پسرم رو جابجا کردم و آوردمش جردن مهد غزل
هر چند که با هزینه نزدیک به 2 برابر باز هم از این مهد خیلی راضی نیستم . ولی یه مادری که توی مهد قبلی بود . پسرش رو گذاشته توی مهد بانک توسعه (اسمش رو دقیقاً مطمئن نیستم) توی خیابون شهدا - خیابون قائم مقام و خیلی هم از مهد راضیه .
برین و بپرسین . ان شاءاله که خوب باشه
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"
سلام به همگی منم توی همین محدوده زندگی و کار می کنم

من دخترم سه سال و هشت ماهشه و از آبان ماه میره کانون توی خیابون حجاب خیلی هم راضی هستم البته دو روز بیشتر در هفته نیست آموزش بازی و مهارت و آموزش زبان با بازی و فیلم و .. هستش
یک ماهه 100 هزار تومان
اما من راضی هستم هر چند واقعا به پولش نمی ارزه از ساعت 2:30 میره تا 5:30 اما خوبه ضمنا کلاس های دیگه ای هم داره مثل نقاشی ، سفالگری ، موسیقی که من تصمیم دارم از سال جدید حتما حانی رو کلاس نقاشی بفرستم چون شرایط آب و هوایی هم بهتر میشه .

کمی راه دور هست اما دیگه باید برای آینده شون از الان یک کاری کرد دیگه فکر می کنم برای شروع خوب باشه .
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان
ضمنا من حانی رو پیش مامانم می زارم و تقریبا نیازی به مهد نداره این کلاس رو هم میره که ارتباطش با بچه های هم سن و سالش بیشتر بشه و تعامل و همکاری رو یاد بگیره + یک سری مهارت ها ..
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان