2777
2789
سلام بچه ها . من نینیم 4 ماهشه . یهو جو گیر شدم و ارشد ثبت نام کردم .اونم یه رشته ایی که هیچ زمینه ای توش ندارم !!! رشته خودم کامپیوتر بود حالا صنایع چوب ثبت نام کردم !!! تا حالا هم هیچ منبعی براش پیدا نکردم که بخونم .فقط یکی از درساشو تونستم پیدا کنم .
حالا پشیمون شدم احساس میکنم بچم نمیذاره بخونم .به نظرتون اشتباه کردم شرکت کردم ؟؟؟ کسی مثل من بوده که تونسته باشه درس هم بخونه بچه داری هم بکنه ؟؟
بهم امید واری بدین نا امید شدم
خیلی سخته زمان بدی رو انتخاب کردی بچه تو این سن نیاز خیلی زیادی به توجه مخصوصا مادر داره. ضرری که الان به بچت میرسه غیر قابل جبران . بذاره بچت 3 سالش بشه یه ساعت های محدودی بزارش مهد و به کارای خودت برس. الان این کار رو نکن الان وقت بچه داریه دورانی که هرگز تکرار نمی شه. از این دوران لذت ببر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکالی نداره عزیزم .مطمئن باش هیچی از مسایل عاطفی نی نی مهم تر نیست. من پسرم 2 ساله بود که درس رو شروع کردم ولی تا 3 سالگی دلم نیومد بزارمش مهد.تازه الان فکر می کنم چیز خیلی مهمی رو تو زندگیم از دست دادم با این که تا ظهر بیشتر مهد نبود.
این تجربه من بود. به هر حال صلاح مصلحت خویش خسروان دانند.
موفق باشی
به نظرم یه جورایی شاید بتونی نی نی رو ساکت کنی ولی خوندن رشته غیرمرتبط کار درستی شاید نباشه. من خودم هردورو نرم افزار خوندم. موقعی که میخواستم ارشد بدم خیلی به رشته های دیگه فکر میکردم ولی آخر به این نتیجه رسیدم که رقابت با کسانی که تو او رشته کارشناس شدن، حداقل به اندازه اونا سواد میخاد و سخته که ظرف مدت کوتاه خودمو به اونا برسونم. تازه اون موقع بچه هم نداشتم. امیدواری تنها کافی نیست. منطق بیشتر بکار میاد ولی برات آرزوی موفقیت دارم.
ضمنا باصبا موافقم.
منم دختر 20 روزم رو گذاشتم و رفتم دانشگاه. الانم دخملم سه سالش هست و درسم تموم شد تازه شاغل هم بودم ولی دختر ارومی هم داشتم اذیتم نکرد اصلا. خیلی ها رو دیدم با بچه درس خوندن.
دنیای از مزه ها و طعم ها جدید در سایت آشپز هنرمند: http://chefartist.ir
سلام یه چیزی میگم ناراحت نشیا !ما پدر مادرا هر کم کاری ای داریم میندازیم تقصثر بچه که اون نذاشت!در صورتی که اگه یکم همت داشته باشیم به همه کارامون میرسیم!
به نظر من برنامه ریزی کن به همه چی میرسی!اصلا ناراحت نباش!اگه منابعو گرفته بودی ولی نمیخوندی باز میشد گفت بچه نمیذاره اما تو اصلا منابعشم نگرفتی!
منم بچه م 4 ماهشه ارشد ثبتنام کردم...........ثبتنام کردن که مهم نیست مهم خوندنه که من نخوندم ...........وقتی

بچه م بیداره دلم نمیاد تنهاش بذارم و قتی هم که خوابه کارای دیگه ای دارم......تا میام یه چیزی بخونم یا بیدار میشه یا

شیر میخواددددددددددد ولی الان مهم نی نی مه ناه چیز دیگه ای..........
عزیزم من پست ها رو نخوندم.خودمم دانشجوی ارشد هستم که پایان نامم مونده تقریبا دوساله از وقتی نینی به دنیا اومد درس رو بوسیدم گذاشتم کنار چون تو شهر غریبم و مامانم هم نیست که بچه رو نگه داره.امادر مورد انتخاب رشتت فقط میخوای فوق داشته باشی؟داداش من کارشناسی صنایع چوب رو میخونه خیلی با کامپیوتر فرق داره و ببخشید اصلا به درد خانومها نمیخوره فقط پول زیادی ریختن تو دل دانشگاه ازاده.در ضمن من خودمم منابع طبیعی خوندم.به حیف وقت وانرژی که واسه این جور رشته ها تو ایران صرف بشه بازار کار که نداره ثانیا زنونه نیست.
سال نو مبارک ،
2810