فرض کن کسی که تو شرایطی که نزدیک خودکشی بودی سر سفره میخندید جوری ک نفهمی
به بن بست میرسیدی چشماش از خنده مشخص بود خوشحاله
نزدیک کنکورت تیکه ادمی ک ازش متنفری رو بهت میندازه که نتونی تمرکز کنی و اعصابت بهم بریزه تا یادش بیفتی و اغصابت بهم بریزه چون میبینه داری خوب عمل میکنی
از تشویق بقیه برای موفقیتات رنگش میپره
از امکانات پدرمادرت که صد برابر بهترشو بهش دادن محرومت کرده
هرروز زخم زبون و ازار و اذیت کلامی هرروز نیش و کنایه
اینقد عوضی باشه که وقتی کار پو تمرکز میخوای بلند بلند بحث و صحبت کنه ک نتونی تمرکز کنی رگ دستت به خاطر اینکه بگی ساکت باش و سکوت باشه تا بتون درس و کارمو پیش ببرم پاره بشه و مدادو بیشتر از چند دقیقه نتونی نگه داری
بدترین مدرسه هارو بری و موفق ترین باشی و اون بهترین امکاناتو داشته باشه و نذااااارههههه امکانات داشته باشی و نداره یه کلاس کنکور ساده بری
با دیدن جوش صورتت خیالش جمع میشه که زشتی و خوشحالیشششوووو دیییییدددم توچشمااااش
شب تولدتو کوفت کنه و گریه تو دربیاره و با بغض شب و سپری کنی و دو لپی بشینه جلوروت و بگه خوشحالم
دربرابر ظلمایی که بقیه بهم کردن و حقمو خوردن طرفداری کنه ازشون و کللللللی کار بدتر از اینا ک یادم نمیاد یا پنهانی انجام داده🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️😖😖😖😖
حالا فرض کن تو قراره یه دستاوردی داشته باشی که ده سال منتظرش بودی و براش تلاش میکردی اما با موفقیتت این ادم عوضی لاشخور موفق میشه
شما بودین میتونستین موفق بشین؟؟؟؟؟؟من نمیتتتتوووووونمممممممم نمیتونممممممم بذارم با موفقیتم اونم موفق بشه نمیخااام نمیتتونممممممممممم
موفق شدن تو اون کارم جوریه که نسبت مستقیم داره با تبلیغات و خوب نشون دادن خودش و در نتیجه رشدش تو کارش
کسی که اینهمه بهم بدی کرده کسی ک اینقدرررر بدذات ه و منو ازار داده روز ب روزم داره پیشرفت میکنه و مانع برام میتراشت و نذاشت پیشزفت کنم نذاشت.
اون مانع پیشرفت من بود و من با موفقیتم باعث پیشرفتش میشم....😭😭😭😭😭😭😭بعد تو خاناواده مون چند نفر از فامیلا هم همون خواسته منو دارن عملیییی میکنننننننن ای خداااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
خدایا این چه وضعیتیه که تو منو توش قرار دادی
خدا یا من چه گناهی کرده بودم با این ادم همخونه ام خدایا من این زندگیو نمیخام😭😭😭😭😭شما بودین تا الان چجوری با این ادم زندگی میکردین
خدایا من دیگه نمیتونمننننننننننممممممممممممممم