2777
2789
عنوان

با استادم رفیق شدم

347 بازدید | 19 پست

من سال ۹۸ کنکور دادم و سال ۹۷ تو یکی از اموزشگاه های کنکوری که دبیرای پروازی(دبیرایی که از شهرای دیگه مثل تهران میومدن) داشت ثبت نام کردم

دانشگاه قبول شدم و اومدم تهران یه سری اتفاقا افتاد و من دوباره یکی از دبیرامو دیدم 

یه بار داشتیم صحبت میکردیم گف دیگه رابطه من و تو معلم شاگردی نیست و ما مث دوتا دوست با هم حرف میزنیم و بین صحبتاش گفت که از من خوشش میاد و پیشنهاد داد بیشتر با هم اشنا شیم و منم قبول کردم

زمانی که دانش اموزش بودم شنیده بودم که با زنای زیادی رابطه داره و هوس بازه

الان نزدیک دوماهه که با هم صحبت میکنیم و چن باری هم رفتیم بیرون من دوسش دارم اما میترسم بابت حرفایی که دربارش شنیدم

همیشه شک دارم میگم نکنه الان که خداحافظی کردیم با هم دختر بیاره خونش😐

نه سال از من بزرگتره و خیلی خوش اخلاقه من تو این مدت هیچ بدی ازش ندیدم 

اما این شکی که دارم اذیتم میکنه راهنماییم کنین تا بهترین تصمیم رو بابت ایندم بگیرم

پ رمانارو از رو شماها میسازن😂🙊

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استادای کنکوری اکثرشون دخترباز و کثیفن

به چشم دیدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
نه ما ادا رمانا رو در میاریم😂

😂😂😂

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh