2777
2789
عنوان

ورم بینی که ضربه خورده

7672 بازدید | 6 پست

واسه اینکه ورم کمتر بشه چی خوبه؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
بیشتر ببینید

فقط یخ میزارم

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
بیشتر ببینید

همون یخ رو بذار. 

قرص آناهیل هم میتونی بگیری توش اناناس داره کلا واسه ورم و کبودی و ترمیم زخم و این چیزا خوبه. 

من یکی از اشناهام عمل چشم داشت بهش گفتن میتونه بخوره خودم هم قبلا واسه عمل بینی بهم پیشنهاد دادن. 

درمانی نیست مکمله واسه همین خطرناک نیستش و دل به خواهی میشه مصرف کرد. 

2 هفته هم بخوری کافیه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط یخ میزارم

48 تا 72 ساعت اول معمولا کمپرس سرد و بعد اون کمپرس گرم میذارن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
بیشتر ببینید
48 تا 72 ساعت اول معمولا کمپرس سرد و بعد اون کمپرس گرم میذارن

آره دکتر هم گفت 2 روز که یخ گذاشتی بعدش گرم 

خاستم ببینم راهی جز اینا هس واسه اینکه ورمش بخوابه 

تقریبا چن روز میشه ورمش بخوابه؟؟ 

بیشتر ببینید
آره دکتر هم گفت 2 روز که یخ گذاشتی بعدش گرم  خاستم ببینم راهی جز اینا هس واسه اینکه ورمش بخواب ...

دیگه عزیزم بهرحال از بین رفتن ورم یکم وقت میخواد دیگه من نمیدونم بینی شما چطور و چقدر ضرب دیده... 

ولی اگه همون کمپرس سرد و گرم رو رعایت کن و میوه سبزیجات و مایعات مصرف کنی شاید بین یک هفته تا نمیدونم 10 یا 14 روز رفت بستگی به ورم داره بعضی کبودی ها چندروزه از بین میره اما اگه شدید باشه بیشتر خب طول میکشه

بیشتر ببینید

من تازه دیروز ساعتای 1 ظهر با صورت خوردم زمین و نمیدونم دقیق ب سنگ خورد یا چی ک اولش خون اومد و شالم خونی شد بعد تا بریم بیمارستان روش یخ گذاشته بودم بعد عکس و اینا متخصص حلق و بیتی گفت ک شکستگی داره ولی خیلی خفیف که خودش از داخل جوش میاد(یه همچین چیزی گفت) ولی امروز صبح که بیدار شدم چشامم باده کرده ولی خیلی گم ورم بینی خودم کمتر شده ولی میترسم چون هر وقت جویدن غذا ی ذره سخت یا سفت باشه درد میگیره یا و اینکه میترسم ی همچین چیزه کوچیکی تا آخر جاش بمونه کسی با این توصیفات نظری نداره لطفا کمک کنید میترسم😭