2777
2789

سلام بچه ها.. من پسرم 2 ماه و 25 روزشه. 

از اول که به دنیا اومد وزنش 2900 بود. 

20 روز اول اصلن وزن نگرفت. و من مجبور شدم بهش شیرخشک بدم با شیشه. 

الان با شیرخشک وزنش نرمال شده. ولی دکتر بهم گفت احتمال 99 درصد تا یک ماه دیگه سینه رو نمیخوره. 

خیلی ناراحت ام از ی طرف میگم بهش شیرخشک نوم وزن گیریش خوب نیست و از طرف دیگه هم دلم نمیخاد شیرمو نخوره. 

چی کار کنم به نظرتون؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
حالا فعلا که جفتشو داره میخوره.هروقتم نخورد فدا سرش.شیرت اگه زیاد و مقوی بود بچه وزن میگرفت دیگه.باخ ...

آخه خیلی از حرف مردم میترسم 

به خصوص مادرشوهرم. وای مطمعنم دیوونم میکنه از بسکه میگه چرا شیر ندادی. همین الانم همش میگه اون نوه هام خیلی شیر می‌خوردند و و نشون بالا بود. 

2804
آخه خیلی از حرف مردم میترسم  به خصوص مادرشوهرم. وای مطمعنم دیوونم میکنه از بسکه میگه چرا شیر ن ...

بهش بگو بچه رو مادر میزاد خودش بهتر میدونه 

در ضمن همون مادر بیشتر از هرکسی دلسوز بچه س

چقد این مادر شوهرا فضولن اححح

چرا انقد حساسی شما خیلیا شیر نخوردن و شیرخشک خوردن . اتفاق خاصی نمیفته بنظرم خودتون رو باچیزای دیگ ...

به خدا من حساس نیستم. 

اطرافیانم دیوونم میکنن. به خصوص مادرشوهرم و حرف های بقیه که میگم شیرخشکی

2805

کاملا درست گفته و اصلا غصه نداره عزیزم شیر خشک بهش بده خیلی بهتره مهم اینه که یه مدت طولانی شیر خودت خورد شیر خشک هم خوبه منم خیلی غصه شیر نخوردن بچه رو خوردم الان میبینم چه اشتباهی کردم به بچه دومم با طیب خاطر شیرخشک دادم 

به خدا من حساس نیستم.  اطرافیانم دیوونم میکنن. به خصوص مادرشوهرم و حرف های بقیه که میگم شیرخشک ...

اگه از خودتون اقتدار نشون ندین و اجازه بدی همه تو زندگیت دخالت کنن بزودی منتظر باش تا افسار زندگیت رو بدس بگیرن یکم جذبع داشته باش بابا

میدونی یه راه هست واسه دخالتای مادر شوهر یا هرکسی

شما خودت نباید اتفاقات زندگیت و روزمره رو واسشون تعریف کنی 

وقتی اینارو تعریف میکنی یعنی اجازه میدی نظر بدن و بگن چکار کن چکار نکن

وقتی مادر میشی خدا یه انرژی تو وجودت میزاره که تورو از همه بیشتر دلسوز و نگران بچه ت میکنه پس احتیاج به نظر هیچکی نیست 

هرکی حرفی زد فقط بگو اینجوری بهتره

توضیح بیشتر نشانه ضعفه

2801