2777
2789

اخه من که به کسی کاری ندارم و نداشتم🥺😔

حتی غیبت ساده نمیکنم

پس جرا اینقد خدا منو عذاب میده؟🥺😔

دلم خونه🥺😔

ای خدا دلم پره از زندگی😭

خیلیییییییی شبیه هم هستیم😔😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا میگی گناه نمیکنی ینی؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
❌❌❌❌فوری   فوری   فوری  فوری استخدام  غیر حضوری کار اینترنی با گوشی موبایل د ...

پیام بازرگانی این وسطا😑

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
کلا میگی گناه نمیکنی ینی؟ 

نه که 

مثلا یه گناه بزرگ که ادم تاوانشو بده😔😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
چرا افسرده شدم نمازام یکی درمیون شده😔

ببین دوستم   یجا خوندم سختی های زندگی ما حتی کابوس دیدن شبانه، کفاره گناها ماست. 

البته نه همشون هاااا 

یسری سختی ها بخاطر اشتباه و کار خودمونه. ولی یسری رو خدا بهمون میده تا کفاره گناهامون بشه. 

نمازات رو کامل بخون، رابطه ات رو هم با خدا خوب کن❤️

ان شالله مشکلت حل شه خواهر 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ببین دوستم   یجا خوندم سختی های زندگی ما حتی کابوس دیدن شبانه، کفاره گناها ماست.  البته ...

منم همین فکر میکنم 😔😔😔ولی اخه نمیدونم

باشه عزیز دلم حتما التماس دعا💋😔

نه که  مثلا یه گناه بزرگ که ادم تاوانشو بده😔😭

❤️عزیزم ناراحت نباش😞. 

الهی مشکلت حل شه خواهر💗

منم همین فکر میکنم 😔😔😔ولی اخه نمیدونم باشه عزیز دلم حتما التماس دعا💋😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد 

برا حاجت شما💜💜