2777
2789

اول بگم من میخوام بخونم ولی اسم نمیبرم بااینکه واقعا اذیتم کردن و سالهاس اذیتاشون تمومی نداره اسم نمیبرم ولی از خدا میخوام هرچی برام میخوان برگرده به خودشون

حالا بگین کسی انجام داده جواب گرفته بیاین اینجا تعریف کنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اسم نمیبرم فقط از خدا میخوام هرکسی برام بد میخواد برگرده به خودش

گلم شما اسم ببری هم اینجا کسی نمیشناسه که

از خدا بخواه هرکس هرچی واست میخواد اول به خودش بده همین..

ولی کسیو با دعا و اینا نفرین نکن من دیدم که میگم نفرین ب خود ادم برمیگرده

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
گلم شما اسم ببری هم اینجا کسی نمیشناسه که از خدا بخواه هرکس هرچی واست میخواد اول به خودش بده ...

نه منظورم اینه اسم نمیبرم تو نیتم فقط میگم این رو میخونم هرکسی برام بد میخواد برگرده به خودش

منم موافق ام کسانی که میگن نفرین به خودت برمیگرده اونا حس منو شما رو درک نمی‌کنند که چقدر بده ظلم کردن منم می‌خوام شکایت سونو به امام رضا کنم ولی نفرین نه فقط شکایت به خدا کن تمام داستان زندگی تو بگو 

نه منظورم اینه اسم نمیبرم تو نیتم فقط میگم این رو میخونم هرکسی برام بد میخواد برگرده به خودش

اهان اره پس منم همیشه از خدا همینو میخوام

حالا چجور دعایی هست ؟

اهان اره پس منم همیشه از خدا همینو میخوام حالا چجور دعایی هست ؟

۷ روز بعد نماز صبح زیارت عاشورا و دعای علقمه باید بخونی اسم میبرن ولی من نمیخوام اسم بگم فقط نیت میکنم هرکسی برام بد میخواد خدا همونو برگردونه به خودش همین

منم موافق ام کسانی که میگن نفرین به خودت برمیگرده اونا حس منو شما رو درک نمی‌کنند که چقدر بده ظلم کر ...

من خیلی دلم میخواد برم حرم آقا اونجا شکایت کنم ازشون از آقا بخوام واسطه شه خدا جواب منو بده از شر دشمنام راحتم کنه😭😭

منم موافق ام کسانی که میگن نفرین به خودت برمیگرده اونا حس منو شما رو درک نمی‌کنند که چقدر بده ظلم کر ...

جانم این حرفو من گفتم

شکایت فرق میکنه شمده دلمون رو اونقدرررر شکوندن که با گریه و دل شکسته از خدا و اماما کمک خواستیم پیششون شکایت کردیم گفتیم که خدایا اذیتم کرده خدایا دلم شکسته، این کاملا فرق داره و این واسم پیش اومد

شب و روزم گریه بود

خدا کاری کرد کا اون بدتر از من بسه 

من فراموش کردم پاشدم از جام

اون هنوز نه

ولی اینکه میگم نفرین نکن دلیلش اینه مامانبزرگ مامانم میشست هی خودشو میزد نفرین میکشید به اینو اون همشم بچه هاشونو نفرین میکرد

بعد هم دخترش هم پسرش هم نوش (یعنی خاله و دایی مامانم و پسر خاله مامانم ) خودسوزی کردن ، بچه هاش در به در شد