2777
2789

اره چون موفق نشدنمم خود زنیه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گر تو با بد بد کنی پس‌ فرق چیست؟😉

از نوشتنت متوجه شدم خیلی مهربونی با اینکه چیزی راجبش نگفتی

فهمیدم قلب صاف و ساده ای داری

من تضمین‌میدم شما اصلا‌کمک کن ایشون هم موفق بشه

به خدا خدا خودش جوری برات جبران میکنه ک‌حض کنی

بندهای بیخود رو ول کن

خدا ازت راضی باشه جانا💋❤

لایک نکن💙
خیلی شرایط سختیه خییییییلی نمیتونم تحمل کنم دیه😖😖😖😖😞😞😞

کاری نکن که پشیمون بشی نمیدونم خواهرت چند سالشه اما ممکنه سنتون بره بالا روابطتون با هم بهتر شه به خاطر الان آینده خودتو خراب نکن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
مرسی نازنینم از کجا همه بهم میکن مهربببوننن😭🥺💋

بعضیا کلا مهربونی ازشون میریزه😊حتی بدون شنیدن صدا و دیدن چهرشون 

شما از اون دسته ادمایی

فک نکنمم دلت بیاد حتی اونو تخریب کنی🤗کاش خواهر من بودی😊❤

لایک نکن💙
بعضیا کلا مهربونی ازشون میریزه😊حتی بدون شنیدن صدا و دیدن چهرشون  شما از اون دسته ادمایی فک ن ...

😭🥺😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونی در طول روز چند نفر اینو میکن بهم🥺🥺مرسی عزیز دلم لطف دارین حتما خودتونم خیلی مهربون هستین که مارو مهربون میبینین فدات شم💋💋💋😔🥺

اگه مهربونم چرا خدا اینقد عذابم میده پس🥺😭

اره خواهر فداتون عزیز دلم مننونم من ۲۰ساله همین مرحله اخر شمارو پیش گرفتم کاتم باهاش

تووخواهرت چن سالتونه؟ازدواج کردین؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
😭🥺😭😭😭😭😭😭😭😭نمیدونی در طول روز چند نفر اینو میکن بهم🥺🥺مرسی عزیز دلم لطف دارین حتما خودتونم ...

قربونت برمممم

خدا بهت ظلم نمیکنه

ما بندها هستیم‌ک‌ هم خودمون ب خودمون ظلم میکنیم هم‌بقیه

بخدا ک‌خدا دوست داره

یجایی برات جبران‌میکنه‌مطمعن‌ باش

لایک نکن💙