2777
2789
عنوان

و دوباره بارداری🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 3810 بازدید | 84 پست

وااایی نمیدونی چقدر خوشحال شدم چقدر ذوق کردم آن شالله به سلامتی بدنیا بیاد خیلی برات خوشحال شدم عزیزم تروخدا برای منم دعا کن قرصمدیشب تموم شد دیه پری نشم این ماه باردار بشم تو الان ی فرشته کوچولو داری دعا کن برای همه ماها ک چشم انتظاریم از خدا میخام ب سلامتی و دل خوش بگیری بغلت کوچولوتو😍🤗ماروهم دعاکن

ای جانم خوشحال شدم مبارک باشه به سلامتی زایمان کنی😍

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

ای جانم😍..ان شاءالله به سلامتی بدنیا بیاد..مواظب خودت و تو راهیت باش گلم..واسه جاری منم دعا کن یه فرشته هم خدا نصیب اون بکنه..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
وااایی نمیدونی چقدر خوشحال شدم چقدر ذوق کردم آن شالله به سلامتی بدنیا بیاد خیلی برات خوشحال شدم عزیز ...

انشالله شماهم میای و خبر بارداریت رو بهمون میدونی عزیزم😊

حتما تو دعاهام بیادتم

2804
سلام،میتونم بپرسم علایم‌اولیه تون چی بود؟من بعد از سالها تب خال زدم امکانش هست نشانه بارداری با ...

سلام عزیزم.

ببخش حالت دیگه ای یادم نمیاد!

من وقتی توالت میرفتم یه گلوله سفت گوشه چپ دلم‌حس میکردم، و اینکه دیگه نمیتونستم دکمه شلوار جینمو ببندم مدام اذیت بودم

یکروز تاخیر بی بی چک زدم مثبت شد

ولی من شکم داشتم از بارداری قبلم شاید برای شما اتفاق نیفته.

تو بارداری قبلیم تب شدید...استخون درد...سر درد...سرگیجه...ترشح سفید زیاد.

تب خال رو نمیدونم عزیزم.

عزیزم تاپیکهاتو خوندم. منم فروردین کورتاژ کردم و هنوزم غمش یادم نرفته. خیلی برات خوشحال شدم انشالا همیشه دلت شاد باشه.حتما این دفه نی نی تو سالم بغل میگیری. منم این ماه به امید خدا اگه دکترم اجازه بده میرم اقدام. حتما واسه منم دعا کن عزیزم.

2805

عزیز دلم خیلی خوشحال شدم الان پست تو دیدم خیلی خوشحال شدم واسه منم دعا کن بی بیچک اولم مثبت بود ولی دومی بعد ۵روز زدم منفی شد برای دعا کن نی نی دومم و داشته باشم منم بعد بیام بگم 😔😔

عزیزم برای منم دعا کن الان دلت خیلیییی پاکه من ماه پیش سقط داشتم تو 4هفته رشد متوقف شده بود.امشب ک رفتیی سونو صدای قلبو شنیدی برام دعا کن ک دوباره حامله شم

خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
2801