2777
2789
عنوان

کنکور🥺

283 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

من سال دیگه کنکور دارم و هنوز کاری نکردم میخوام شروع کنم واسه کنکور خوندن ولی نمیدونم کدوم منبع کتاب ها خوبه و از کجا باید شروع کنم💔 اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا!

ممنون🥰😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میتونی از دوست یا آشنایی قرض بگیر و نگاه کنن ببین با چه انتشاراتی راحتی، تا جایی هم که میدونم نشر الگو pdf چند صفحه از کتاب هاشو توی سایت به عنوان نمونه میزاره

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من سال پیش تو کنکور موفق شدم 

برای راهنمایی ببین اگ خودت میتونی بخونی خودت اگ هی حوصلت نمیشه و نمیدونی چی بخونی مشاور خوب بگیر 

برا کتابم خیلی سبز و مبتکران بهن بازرگان خوبه البته بستگی داره رشتت چی باشه

سلام عزیزم

من تجربی ام

واسه شیمی که میکروطبقه بندی عااااالیه ولی برازیست نمیپسندمش

ریاضی و فیزیک سیرتاپیاز و طبقه بندی خوبه ولی نه براآموزش واسه آموزشش سعی کن ویدئو بگیری و ازروکتاب فقط تست بزنی

عربی خیلی سبز دینی خیلی سبز فارسی نشرالگو ودیگه جونم برات بگهههه....زبانم شهاب اناری

آها زیستم من فقط دارم کتاب درسی رو میخونم ماشالا خودش انقدر نکته داره که نگو

موفق باشی و امیدوارم تجربی بوده باشی☺😊

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
من سال پیش تو کنکور موفق شدم  برای راهنمایی ببین اگ خودت میتونی بخونی خودت اگ هی حوصلت نمیشه و ...

سلام عزیزم

ببخشید میتونم بپرسم چی قبول شدید

واینکه آزمون ایناثبت نام کردید؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

البته عزیزم دررابطه با خرید کتاب اینم باید بگم که هرکسی بایه کتاب ارتباط برقرار میکنه

من مثلابراشیمی طبقه بندی گاجو خوشم اومد لزوما معنیش این نیست اون کتاب پرفکته

باب توانایی ها و فهم منه

و زبونشو بیشتر فهمیدم 

که براهمه صدق نمیکنه

ضمنا وقتتو پای کلاساهم هدر نده

سلام گلم  آره گاج ثبتنام کردم

مرسی فدات موفق باشی💖💖💖💫

بنظرت گاج بهتره یا قلم چی