2777
2789
عنوان

شما از کدوم دسته ی نوجوون رو میپسندید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولی چون حیاداره

لباس بازپوشیدن تومجلس زنانه هیچ اشکال نداره ولی بقیه کارهاش نشون می ده حیاداره

همینکه جلونامحرم نمی چرخه ودست بده واینایعنی حیاداره

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
ادم نرمال چطوریه پس

خب اینا که گفتی هیچ کدوم معیار خوب بودن نیست.این که کل کل کنی خوب نی ولی سکوتم کنی خوب نیس.این‌که در بری از نا محرم‌خوب نیس مگه هیولاعه.همشون رفتارای افراطی دارن

تو هر دوش نکات منفی بود 

نه افراط و نه تفریط 

مثلا موقع که نامحرم میاد که نباید فرار کنه 

کار شایسته ای نیست 

باشه و مودب و موقر رفتار کنه 

اما در کل باز اولی خیلی بهتره (چون گفتی به هر حال یکی و بگیم) 

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖
پس چی

اولی که ازش حس خوب نمیگرم فکر کنم زیادی آب زیر ماهه دومی هم که چون زیاد دردل میکنه  زیادی هم سادست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
2810