2777
2789
چون ی بار پسرمو بردم عکس گذاشتم بعد رفته بودم حونشون باباش گفت پسرمون عکس دیده گفته میخان برن پارک ی ...

این حرف ی بچه نیس از خودشون گفتن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر تایپک و دیدم ناراحت شدم

من و خواهرم کوچیک بودیم 

ماشین نداشتیم 

البته الانم نداریم وضعمونم خوب نبود

همسایمونم دوت دختر بودن

همیشه مام میبردن 

چیزی سوار نمیشیدم ولی گاها واسه مام خوراکی میخریدن

هردفعه هم میمودم دنبالمون

چقدر ماه بودن

😭😭😭

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

منم رفتم خونه خواهرشوهرم .شوهرم اونجا نبودیادم رف ازش هم پول بگیرم با خواهرشوهرم رفتیم پارک سرپسرم خورد به میله ی پارک خون اومد .خواهرشوهرم که انگار دوس نداش خرج کنه گفتم ببریمش دکتر گف نه ازداروخانه یه قرص بگیر بزار روش . اگه هم خرج پسرم بکرد من پولشو بهش پس میدادم . بعداز چن روز رفتم خونه مادرشوهرم . دیدم مادرشوهرم گف مگه شوهرت وقتی میری جایی پول پیشت نمیزاره

اخه با حجم از نارضایتی که تعریف کردن تو یه سایت عمومی بعید میدونم ارجی مونده باشه واسه کارشون 😐

یه بار دوبار نبوده خب ایناکلا خسیسن دارن ولی خرج نمیکنن همش فکر پول جنع کردن هستن بچ چشمم دیدم چقد بچه هاش حسرت میکشن هیچوقت خوراکی برا پسرشون نمیخرن شوهرم خیلی دست و دلبازه همه چی برا پسرم میگیره  احساس میکنم ازم سواستفاده میکنن چون زیادم میزیم و میایم شوهرم هرچی میخره بیاد ببینه باید به اونم بدم 😕همسایه دیوار به دیواریم یا اونا اینجان یا ما 

ببخشیدا ولی چقدر دلت کوچیک.حالا چه اتفاقی افتاده 50 تومنم برای ی بچه دیگه خرج کردی .وقتی دلش نداری ک ...

از پارک رفتن استوری کردن دیگه ببین چقد کوچولوعه وا                  من اصلاااا روم نمیشه هیچ چیزیو استوری کنم از پارک رفتم استوری میزارن عاخه لنتیه دل کوچیک 😐

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

اولا چقد این دنیای مجازی بی معنی شده همه چیززندگیتونا جار میزنید

بعدشم کسی باصدتومان یا ۵۰تومان گدا یا دارا نشده

راحت میگفتین مامسئولیت قبول نمیکنیم

اصلاتوشهربازی که نباید بچه های مردما ببرید

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید

درستش ایک بود که بچه رو دست خالی نفرسته ، ولی از طرب دیگه حتی بچه پول هم داشت ، شما که نمیتونستی به نیم وجب بچه بگی دنگ خوراکیتو یا پور بلیطک رو خودت بده ، میتونستی ؟! 

اگر انقدر مته به خشخاش میذارید اصلا نباید میبردینش .

خدایی جمله ی "حق بچه ی من رو یکز دیگه بخوره" ، برای همچیک چیزی خیلی عجیبه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
منم رفتم خونه خواهرشوهرم .شوهرم اونجا نبودیادم رف ازش هم پول بگیرم با خواهرشوهرم رفتیم پارک سرپسرم خ ...

ادم یه روز پول همراهش نیست اینجوری رفتار می کنن خدا نکنه اون روزی بیاد که ادم کلا پول نداشته باشه . مردم ادمو دیگه تحویل نمی گیرن ‌. تازه ایشون خواهر بوده ...... عزیزم انشالله که خودت و خانوادت روز به روز پیشرفت مالی داشته باشین ‌‌همیشه هم در کنار گل  پسر و همسرت حالتون خوب باشه