2777
2789

رفت امد داریم میخاسیم پسرمونو ببریم پسرش نه سالشه رفتیم پارک تو اسباب بازی پسرم رفت اینم نکاه میکرد با پسرم رفتن پول بش نداده بودن شوهرم حساب کرد بعدم خوراکی گرفتیم برا پسرم شوهرم برا اونم گرفت حالا چیزی نیسا ولی زورم گرفته بود پول نداده بودن به بچشون چرا حق بچمو بدم یکی دیگه 😕شوهرم ماهی یه بار من و بجمو میبره 😕

وای ی باره خب بیخیال ب این فک کن دل بچه شاد شده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو اگر مشکله نبریدش دیگه😕

اگر وضع مالیتون خوب نیست البته.

اگر خوبه که چه اشکالی داره.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

نمیبردین زوری بود یا مگه گفت حتما باید پسرمنم ببرین 

عجیبه!!!

چجوری امانت اصلا قبول میکنی خودت

آخرشم میگی حق بچمو منم انگار اونام شریکن تو زندگیت خودت نمیبردی به زور دنبالت نمیفرستادن پسره رو

پس خودت بردی بایدم تحمل این چیزارم داشته باشی 

❤🤍❤