2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم پیام داده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2885 بازدید | 63 پست
خواهر شوهرشه😐😂

تو خیلی خوبی😂😂😂😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منظورم همون وسایل که میخوام بفروشم

بنظرم فقط بلاکش کن خودش تا تهش میخونه

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

مسدودش کن تا کدورتی بین خواهرت و شوهرشش پیش نیمده دومنم اینکه نزدیکش نشو سعی کن و اینکه لبخند زد اخم کن دستش کشید رو دستت بدجور اخم کن خلاصه بگم لازم شد سلامشم نده چون مریضیه ک میتونه بدزخمی بهت بزنه  

تجربه_شخصی#  

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
حالا سر چهارتا پیام خصوصی زندگی خواهرتو خراب نکنی نهایت بلاکش کن جوابشو نده نری بزاری کف دست شوهرت ی ...

عزیزم الان چند سال متوجه حرکاتش شدم اصلا به روی خودم نیاوردم مگه با دو تا بچه احمق هستم که برم در موردش حرف بزنم خودم دلم برای خواهرم میسوزه یعنی مهمونی های دورهمی رو نمیرم از هر چند تا یکی میرم ...

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه می تواند زیبا باشد❤💑👫❤

بلاکش کن

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
به خواهرت بگو رابطه ات قطع کن با شوهرش .بوی فساد میاد ب خواهرت بگو شوهرش پیام داده

نه گناه داره دو تا بچه داره

متاهلی ؟باهاش جدی برخوردکن چراهمون وقتی که دست کشیدرودستت نزدی توگوشش ؟خودت بهش رودادی 

عزیزم گفتم شاید اتفاقی بوده نمیشه که زارت بزنم تو گوشش بعد قبول میکنه میگه دستم خورده به دستش