2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم یه ارایشگاه تو شهرری هست من تاحالا چندتا کاراشو دیدم.واقعا خوشگل بودن.خودم نرفتم تاحالا ولی کسانیکه رفتن پیشش رو دیدم.واقعا خوسگل شده بودن وکلی تغییییر
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
این که من میگم اسم سالنش شایسته نو هست.فقط میدونم شهر ری هست.اماادرس دقیق ندارم ازش
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
شایسته نو مریم رهنما میترا زندیه شبنم نظیف گلها تو تهرانپارس مریم رعوف پارس انا اینا معروفای تهرانن اینستا هم چندتاشون پیج دارن
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
خانومای هنر مند و خانه دار اگر شرایط کار کردن در بیرون از خانه را ندارید اگر به دنبال راهی آسان برای کسب درآمد هستید با ما باشید از هرکاری که بلدید ترجمه تایپ آشپزی آرایشگری خرید و فروش هرکاری که به ذهنتوتن میاد میتونید تو سایت ما بذارید و درآمد روزانه 20 تا 200 هزار تومن داشته باشید همنین الان در سایت ما ثبت نام کنید http://www.anjammidam.com/r/99807210
یکی زیر یکی رو دستانت در دستانم زیباترین بافتنی دنیاست.
2810