2777
2789

آموزش مجازی نقاشی کودک در واتساپ 🎨

هرترم فقططط 30هزار تومن 😳

اساتید باتجربه و حرفه ای 😊

دو جلسه اول رایگان ☺️

تکنیک:

مدادرنگی🎨

پاستل🎨

آبرنگ🎨

برای شرکت در کلاسها روی لینک زیر بزنید و وارد پیج بومرنگ بشین دوستان یا در واتساپ با شماره های 09368871950 یا

09903169416 هماهنگ کنین 🙏☺️

بومرنگ 🎨🎨

آموزش نقاشی به رده سنی 7تا 14سال،

با فیلمای باکیفیت و اساتید مجرب.

با رفع اشکال و آموزش نکات اصولی از سطح مبتدی تا پیشرفته در خدمت هنرجوهای عزیز هستیم،

شعار پیج بومرنگ⬅️ با ما دنیای فرزندانتونو رنگی کنید🌸💗

و همه تلاشمونو در عمل کردن به این شعار انجام میدیم☺️

گروهای آموزشی در واتس اپ   فعالیت دارند، وبه صورت گروهی رفع اشکال انجام میشود برای ایجاد رقابت سالم و بالابردن انگیزه و تلاش هنرجو🌸

آموزشهای ما در 9 ترم برگزار می‌شود که ترم آخر ترم آزاد است

هزینه هر ترم فقططط 30 هزار تومن😉

با توجه به اثرات مثبتی که نقاشی بر روح و روان بچه ها داره، دوست داریم همه بچه های نازنین بتونن نقاشی رو یاد بگیرن🌹

شما میتونید کلاس های مجازی مارو به فرزندانتون هدیه بدین و در آخر هدیه ما به شما دو جلسه رایگان که میتونید با روند آموزش آشنا بشید🌸🌸🌸

شرایط کلاسهای آموزشی بومرنگ🌈

⬅️آموزش های ما از طرح های ساده شروع شده و هرترم طرح ها پیشرفته تر میشود

⬅️ 3روز در هفته رفع اشکال انجام میدیم.

⬅️نیازی به آنلاین بودن همزمان هنرجو با کلاسهای رفع اشکال نیست، فقط باید قبل از ساعت مقرر، تمرین‌های خودشونو داخل گروه بفرستند.

⬅️دو جلسه اول رایگان برای آشنایی با روند آموزش 🌹 ☺️

⬅️آموزشها برای رده سنی 7تا 14سال(البته ما هنرجوی 5 و 6ساله هم داریم) برنامه ریزی شده است

⬅️هزینه هر ترم 30هزار تومن، که بعد از دو جلسه رایگان، شرایط واریز خدمتتون اعلام میشود🙏🌹

درصورت تمایل، لینک گروه رایگان رو برای شما ارسال میکنیم☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.