2777
2789
عنوان

کسایی که کنکورین یا سالای قبل کنکور دادن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 64 پست
عزیزم رشتت چیه من انسانی بودم ببین اگه تابستون امسالت رو از دست ندی خیلی جلو میفتی حتما تابستون شرو ...

مرسی بابت اطلاعاتی که بهم دادی ♡♡

چجوری برنامه ریزی میکردی، منظورم اینه که مثلا برای درسای با ضریب بالا بیشتر وقت میذاشتی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب موفق باشی 😍❤ شما مشاورتون فقط حضوریه یا مجازیم هست؟  امیدوارم منم قبول بشم میشه نک ...

عزیزم من قلم چی میرفتم و سه سال پیش کنکور دادم الانم خبر ندارم به چه صورته و اینا 

ولی من اگه سر خود و به شیوه خودم جلو میرفتم افتضاح بود چون وقتمو تو درسایی میزاشتم که ضریب پایینی داشتن. یا مثلا عربی نمیخوندم اقتصاد نمی خوندم. مشاورم رتبه ش 82 بود و تجربه هاشو بهم میگفت و کتابایی که خودش خونده بود و نتیجه گرفته بود و واقعا تفاوت معلوم شد. 

من و دوستم با هم درس میخوندیم اون شد 6000 و من با کمک تجربه های مشاور و صد البته یکی از دبیر هامون شدم 2189 و خودمم واقعا راضی بودم چون می تونم بگم حتی بهتر از تلاش هام شد. 

شما هم حتما قبول میشی و برات آرزوی موفقیت دارم❤️🌹

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
عزیزم من قلم چی میرفتم و سه سال پیش کنکور دادم الانم خبر ندارم به چه صورته و اینا  ولی من اگه ...

اوه چقدر خوب، منم همینطور :")❤

پس بنظرت منم از یکی از رتبه برترا کمک بگیرم؟

کمک از فرد با تجربه ای که شرایط شما رو داشته و تکنیک‌های اونو بلده قطعا کمک کننده هست. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
مرسی بابت اطلاعاتی که بهم دادی ♡♡ چجوری برنامه ریزی میکردی، منظورم اینه که مثلا برای درسای با ضریب ...

خب ببین من اومدم کارنامه هایی که سنجش داده رو بررسی کردم تو رشته خودم چند تا درس هست که تک کتابیه مثل اقتصاد و روانشناسی که همه اونارو خوب میزنن بعد من تو اقتصاد ضعیف بودم خودمو کشیدم بالا

یا ادبیات ضریب ۴ داشت سعی کردم شبی پنج تا تست قرابت بزنم و دستور و آرایه رو هم یک دور بخونم 

اگه آزمون ثبت نام کنی خودش یه برنامه میده که اون البته استاندارد نیست من اونو برمیداشتم تغییرش میدادم بعد اجراش میکردم

در هر حال سعی کن ازمون ثبت نام کنی تا منسجم و منظم سر وقت بخونی و مرور کنی 

خدایا شکرت ...  

بهترین کار مشاور گرفتنه مثلا از موسسه سیب ترش یا گاماس 20....بقیش دیگ روال میشع

من خودم کنکور دارم وسال قبل چون اطلاعات کافی نداشتم وبه هرکسی اعتمادکردم ضربه خوردم

مرسی عزیزم خیلی مفید بود برام 😍😊 کتابایی که گفتی اکثرشو دارم و اسم معلمام خیییلی بدردم میخورن ❤❤ ...

اره عزیزم بیا فقط آیدی تل رو بهم بده والا من این یه سال اینقدر تجربه گرفتم😂حالا بعد تو تل بهت پیام میدم فیلما درسی رو واست میفرستم بعد اون حا بهت میگم برنامم واسه تابستون چیه،که با هم بخونیم ،بعد از مهر با برنامه قلم چی پیش میریم حالا تو تل پیام بده که دقیق تر بگم چیکار کنیم

بهترین کار مشاور گرفتنه مثلا از موسسه سیب ترش یا گاماس 20....بقیش دیگ روال میشع من خودم کنکور دارم ...

اوه پس میگی باید مشاور بگیرم؟

گاماسو نمیشناسم ولی راحب سیب ترش شنیدم تاییدش میکنی؟

و اینکه چه کارایی کردی که الان پشیمونی؟

من به احتمال ۷۰ درصد امکان پشت موندن ندارم ممنون میشم راهنماییم کنی🥺❤