2777
2789
عنوان

چطور باید با مترو برم حسین اباد؟

313 بازدید | 5 پست

میخواستم ببینم چطور میشه با مترو از ایستگاه سبلان برم ایستگاه حسین اباد؟ کجا پیاده شم خط عوض کنم چه خطی رو بعدش سوار شم و اینا.

ایستگاه حسین اباد همونیه که بین هروی و نوبنیاده!

وقتی سوار شدی میری تا برسی ایستگاه امام حسین بعد خط عوض میکنی میری خط 6 وقتی رسیدی ایستگاه شهدای هفت تیر دوباره خط عوض میکنی میری خط 1.وقتی رسیدی ایستگاه شهید بهشتی دوباره خط عوض میکنی میری خط 3 ایستگاه حسین آباد پیاده میشی.

این پایین نقشه رو میزارم واست🤗

گزارشم کنی سر پل صراط یقه تو میگیرم با عشق♥️😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی سوار شدی میری تا برسی ایستگاه امام حسین بعد خط عوض میکنی میری خط 6 وقتی رسیدی ایستگاه شهدای هفت ...

خب نمیشه برم تا ایستگاه امام خمینی بعد خط عوض کنم کهریزک بعد رسیدم شهید بهشتی برسم خط سه تا حسین اباد؟

خب نمیشه برم تا ایستگاه امام خمینی بعد خط عوض کنم کهریزک بعد رسیدم شهید بهشتی برسم خط سه تا حسین ابا ...

چرا اینم میشه اینجوری کمتر ایستگاه پیاده میشی

وقتی سوار شدی میری تا برسی ایستگاه امام حسین بعد خط عوض میکنی میری خط 6 وقتی رسیدی ایستگاه شهدای هفت ...

توضیحاتم رو متوجه شدید؟فک کنم قاطی کردید😁😁😁