2777
2789

تپش قلب و سرگیجه و بالابردن قند خون و تنگی نفس به خصوص از عوارض خیلی بده اون قرصه . اسم دیگش مجستروله فکر می کنم . بعد از کلی آزمایش دادن تازه فهمیدیم اون قرص باعث شده بوده حالم خیلی بد بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خونریزیتون قطع نشد؟

بلافاصله بعد از مصرف قطع نشد یعنی چند روز به همون شدت ادامه پیدا کرد و بعد قطع شد منتها چون قرص چند ورق داده بود من همچنان داشتم ادامه می دادم  به دکترم زنگ زدم گفتم عوارضش بده دیگه نمی تونم بخورم قطع می کنم گفت قطع کنی دوباره پریود میشی من دیگه حرفشو گوش نکردم قطع کردم پریود هم نشدم 

عزیزم من یک نوارمصرف کردم هنوز پریود نشدم دوروزپیش بایدمیشدم چرا؟

خب دلایل زیادی می تونه داشته باشه . ممکنه کم خون شدی یا  عفونتی چیزی داری یا خدای نکرده دچار یائسگی شدید چون خونریزی شدید بعدش قطع پریود می تونه یائسگی باشه. انشالله که میشی اگه نشدی مجبوری بری دکتر  

تپش قلب و سرگیجه و بالابردن قند خون و تنگی نفس به خصوص از عوارض خیلی بده اون قرصه . اسم دیگش مجسترول ...

سلام دکتر زنان جستیران ۴۰ به مامانم داد آمپول پروژسترون هم زد حالش خیلی بد شد سه دفعه بردیمش اورژانس هیچ کدومشون گردن نمیگیرن که به خاطر این قرص اینطوری شده خیلی بیشرفن عوارضش تا چند روز طول می‌کشه از بین بره؟هفت تا خورده شبی یکی الآنم همش بیحاله

من ۴۰تا دونه جستیران خوردم برا قطع لکه بینیم و تنظیم هورمون،،اوایل مصرف قرص لکه بینی گرفتم که پرسیدم از ماما گفت که عادیه،،ادامه دادم و حدود ده روز بعدش قطع شد،،،بعد از مصرف دو بسته قرص،،قرص رو قطع کردم که پریود بشم و ۱۳ روز طول کشید تا پریود شدم،،لکه بینی و دیر پریود شدن از عوارض قرصه نگران نشید،،من اشتهامم قرصه زیاد کرد و شکم اوردم🥴

عوارض دیگه ای ازش ندیدم

سلام من دو شبه قرص جستیران ۴۰ رو شروع کردم، همراه اون قرص مفنامیک اسید ۵۰۰ و فرفورت هم میخورم، یه شبه خونریزی شدیدم قطع شد الحمدلله حتی لکه بینی هم ندارم ..

قراره ۳ هفته بخورم که به هم ریختگی هورمونام درمان بشه