2777
2789

کارخونه اش مال بابام نیست😂پس تبلیغ نیست✋🏻

خدایی عالیه

من قبلا رنگ بنفشش رو میگرفتم

هممممه جا رو باهاش تمیز میکردم

مخصوصا برا سرامیک عالیه.گازم تمیز میکنه

یمدت طولانی نداشتم

اصن فلج شده بودم تو تمیزی🤦🏻‍♀️

دامستوس گرفتم یعنی آشغال،مثلا همه کاره بود

مثه وایتکس عمل میکرد بی پرورش

الان رنگ آبیه اکتیو چند کاره رو گرفتم

تنها فرقش با بنفش اینه که نوشته توصیه میشه رو شیشه و.اینه استفادع نشه🤔

مواد تشکیل دهنده اشون هم مقایسه کردم،تقریبا ۱٠_۱۵ تا بودن

بنفش فقط فک کنم یچیزی اضافه تر داشت

من همه کار هامو روی اپن(جنسش سنگه) انجام میدم

یکمم خودم شلوغ کار هستم کلا

برا همین خیلی کثیف میشد

هر چی میکشیدم بهش فایده نداشت

حتی یبار طرف زبر اسکاجم کشیدم فایده نداشت

الان از اکتیو زدم یه دستمال کشیدم برق افتاد😍

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بیشتر ببینید

البته اکتیو نشان شناخته‌شده‌ایه و نیاز به تبلیغ این مدلی نداره، اما یه جوری با جزئیات تعریف کردی که باورم نمیشه تبلیغ نباشه😅

ولی دفعه دیگه اکتیو میخرم انقدر تعریف کردی.

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته اکتیو نشان شناخته‌شده‌ایه و نیاز به تبلیغ این مدلی نداره، اما یه جوری با جزئیات تعریف کردی که ...

😂بابا من یبار اومدم اینجا پرسیدم چی خوبه

گفتن دامستوس عالیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه نبود خیالت راحت😂

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بیشتر ببینید

دقیقا منم بنفش میخرم 

عالیه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
من الان چندیدن سال چند منظوره ی اکتیو استفاده میکنم عالیه خیلی خوبه خیلی

براق کننده سینک و شیرآلات چی خوبه؟

بیشتر ببینید
😂بابا من یبار اومدم اینجا پرسیدم چی خوبه گفتن دامستوس عالیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ نه نبود خی ...

منم تعجب میکنم انقدر از دامستوس تعریف میشه، دامستوس فقط سفیدکننده و ضدعفونی کننده‌ست، خیلی خوب تمیز نمیکنه سطوح رو

راستی جار کیکت تو تاپیک قبلی خیلی خفن بود🤩

کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
دقیقا منم بنفش میخرم  عالیه

👌🏻

میگم براق کننده سینک و شیرالات چی خوبه

بیشتر ببینید
منم تعجب میکنم انقدر از دامستوس تعریف میشه، دامستوس فقط سفیدکننده و ضدعفونی کننده‌ست، خیلی خوب تمیز ...

اوهوم

میسی🥰🥰🌺🌺

بیشتر ببینید
👌🏻 میگم براق کننده سینک و شیرالات چی خوبه

فدیشه

عالیه ها !

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
فدیشه عالیه ها !

مرسی گلم

بیشتر ببینید

من ی مدل دستمال دارم نمیدونم اسمش چیه یکم با اب نم میکنم همهههههخ جا میکشم عالیه البته تا وقتی ک تازه اس بعد اینکه کهنه شد ب درد نمیخوره نهایت رو کابینتارو استفاده میکنم ‌حتی روی گازو هم تمیز میکنم باهاش الیته اول باید اسکاچ بکشم ولی یکم سخته میگیرم امیدوارم برا روی گاز خوب باشه متنفرم از اینکا بخوام گاز رو پاک کنممممم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
👌🏻میگم براق کننده سینک و شیرالات چی خوبه

سیف کرمی بگیر عالیه 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید