2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
دست در دست کودکم خیلی خلوت بود من اونم شرکت کردم ولی چون نت نداشتم به دوستانم بگم برنده نشدم اون سری کلی پیام خصوصی برام اومده بود که لایک کنم خخخخخخخخخ آره میشه ولی من دیگه عمرا تو نی نی سایت تبلیغ کنم چون متاسفانه بعضیا خیلی بد و بیراه میگن
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی خب من همچنان درصحنه خواهم بود
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
نیلوفری وقتی تو نینی عکس عکست ارسال میشه آخر صفحه میزنه مقاله با موفقیت ارسال شد فقط همین باید منتظر تاییدشون بمونی
مری طلا نباید تبلیغ کنی اما رفتارم اونایی هم که حرف بد میزنن اصلا صحیح نیست اتفاقا منم دور قبل نت داشتم راستشو بخای تازه نت خونمون وصل شده قبلا میرفتم خونه مامانم اینا اونجا می اومدم نی نی سایت باشه پس باید منتظر تاییدشون بمونم
نه اینجا که برا نینی سایت تبلیغ نمیکنم میرم جاهای دیگه منظورم اینه که مثلا من لنزور هم شرکت کردم اما دیگه عمرا هیچ تبلیغی تو نینی سایت بکنم
آری مری جون عزیزم مبارک باشه گلم برنده شدن عکس گل پسرت ولی خب علاوه بر تبلیغات باید به نوع عکس هم توجه بشه من از بعضی عکسا حیفم اومدم که برنده نشدن. گاهی کسی تبلیغات میکنه میبینم عکسش جالب نیست اونقد رای نمیدم بهش هنر عکاسی هم مطرح علاوه بر تبلیغات البته مسابقه تازه راه افتاده و از اولش هم بهتر شده ایشالا هر چی پیش میره بی عیب و نقص تر بشه.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
نیلوفری صب بخیر خخخخخخخخ همه نینی سایتی ها همه جا بغییر نینی سایت تبلیغ میکنن
خب زیتون جون اون نظر شماست نظر منم اینه که اگه اینا میخاستن ملاک برتری عکس زاویهعکاس و نوع سوژه و از اینجور چیزا باشه کل عکسارو خودشون با حضور مثلا کسی که هنرمند عکاسی هست بررسی میکردنو جایزه میدادن
تبلیغات فقط تو نینی سایت غیرمجاز بودن چون میگفتن سایت شلوغبازی میشه و کاربرا اذیت میشن
هر دوشه مری طلا جون وگرنه یکی میتونه یه عالمه کاربری درست کنه تو نی نی سایت هی بیاد به عکس بچه ی خودش رای بده یک روز کامل وقت بذاره تمومه برنده میشه
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
2810