2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
من فقط تو همین سایت یه بار تبلیغ کردم اونم نمیدونستم بعد از این که فهمیدم سریع تاپیکمو پاک کردم دیگه هم تبلیغ نکردم
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از بس اینجا هیچ مسئول پاسخگویی نیست و هی داره حرف تو حرف و سوتفاهم میشه من دیگه هیچ نظری ندارم اما اینو مطمئنم اگه تبلیغی کردم ( طبق مقررات و اینکه خانوم تهرانی گفتن کسی تو نینی سایت تبلیغ نکنه نه سایتای دیگه) هیچوقت تو نینی سایت نبوده و به کسی هم فک نکنم ربطی داشته باشه اگه من برم به فرض به همسایمون بگم منو لایک کنه!!!!! در پایان هم تاسف برا خیلیا که سر صدتومن معرکه انداختن... جایزه منم که بدون هیچ شبهه ای بوده نوش جونمممممممممممممممممم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
کسانی که برنده شدن حقشون بوده چون بچه ها بهشون رای دادن این وسط کسانی که میان و حرفای نامربوط میزنن در اصل دارن خودشون رو نشون میدن من کاری ندارم چه کسی تبلیغ کرده و چه کسی نکرده به هر حال مسابقه بود و هر مسابقه ای قوانین خاص خودش رو داره و کسانی که تبلیغ کردن خدایش یه جورایی تقلب کردن من بیشتر از این ناراحتم چرا عده ای که به عنوان برنده اعلام میشن بعضی ها سریع این همه جبهه میگیرن چرا این برنده شد!!!!!!
با سلام وقت به خیر کاربران عزیز 4 برنده اول که عبارتند از : بهداد سید مجتبی سارا و ثنا کیانا از فروشگاه سی بازار کالای خود را انتخاب کنند http://sibazar.ir/ 4 نفر بعدی که عبارتند از : آوینا مهرسا بیتاناز تبسم از فروشگاه لوسین محصولاتی به ارزش 100000 هزار تومان ارسال خواهد گردید. کاربران عزیز لطفا آدرس و شماره تماس خود و کالاهایی که از فروشگاه سی بازار انتخاب کرده اید را در پیغام خصوصی برای من ارسال کنید
نیلوفری جان مگه کسی دوباره گفته که مثلا چرا این برنده شده و اون برنده نشده؟ من نمیدونم منظورت کی بوده. اما من به برنده ها تبریک گفتم و نوش جونشون باشه. خدامیدونه که به تعداد زیادیشون هم رای داده بودم. بماند که کلی از رای هام ثبت نشده چون سایت ایراد داشته. نیلوفری عزیز من ناراحت اینم که اینهمه پست خطاب به خانوم تهرانی میذارم و حتی یکبار هم جواب نمیدن. و اینو بی احترامی به خودم میدونم.
سلام خانوم تهرانی. وقتی میاید تو تاپیک مسابقه و پست میذارید بی توجه به تمام پست های گذاشته شده این یعنی بی احترامی به تمام کسانی که روی صحبتشون با شما بوده. این بی تفاوتی شما سوء تفاهم ها و ناراحتی های بیشتری رو به وجود میاره. شاید 10 تا پست گذاشتم خطاب به شما و طلب پاسخ کردم ازتون. دلیل جواب ندادنتون چیه؟ خیلی زشته که وقتی میاید و یه پست میذارید و جواب قبلی ها رو نمیدید . دقیقا این برداشت میشه که نخوندم و یا خوندم ولی اهمیتی نداشت که جواب بدم.
زیتون جان پست آخر خانم تهرانی رو بخون حتما، رفع ابهام کرده
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
2810