2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من مسابقه قاطی هست یه خرده....کسایی که دوستان بیشتری تو سایت دارن عکساشون بیشتر رای میاره به نظرم بعضی از عکسا نسبت به بعضی دیگه از عکسا واقعا جا داشت برنده بشن ولی نشدن.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
http://www.lenzor.com/sogvareh93 نیلوفری برو اینجا عکستو با موضوع عاشورا بفرست خداروشکر که حال مادرتونم بهتره زیتون جان همه جا تبلیغات حرف اول رو میزنه درضمن این حق مامانای فعال سایت هست که برنده بشن نه مامانایی که یه عکس میزارن و میرن درپناه خدا چون اصل اسن مسابقه معرفی نینی سایت به سایر سایتاس مثلا خودمن بیشتر لایکامو از دوستای شبکه های دیگه ام گرفتم نمیخاستم اینو بگم اما من چندتا ایمیل دریافت کردم مبنی براینکه حق من نبوده برنده شم!!!!باید خدمت اون دسته از دوستان بگم اگه شهامت دارن بیان اینجا بگن تا من صدتومن رو در کمال رضایت تقدیمشون کنم معلومه که من با بیشتر از دوسال سابقه ای که اینجا دارم لایکام باید بره بالا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من کلا بار دوم بود توی مسابقه شرکت میکردم خیلی هم این بار موافق شرکت کردن نبودم اما به خاطر موضوعش و علاقمندیم به عکس گذاشتن شرکت کردم من الان رفتم سایت سی بازار انتخاب کنم اما خیلی گیچ کنندست دوستان که میتونن از این سایت انتخاب کنن چی مد نظرشونه منم راهنمایی کنند
مرسی زیتون و مری طلا جان اما مادرم باید خیلی مراقبت کنه چون باید یک ماه دیگه باز بره انژورگرافی دیشب خیلی اذیت شد رگهای قلبش خیلی گرفتست به خاطر من بود همش خودمو خیلی مقصر میدونم دخترم این یک ماه خیلی اذیت شد و شبا نمیخابید مامانم خیلی حرصشو خورد هر چی میگفتم حرص نخور گوش نمیکرد باید محیط براش شاد کنیم
نیلوفری برو روسایت و اندازه صدتومن جنس بردار ساده اس که
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خدارو شکر هیچوقت مشکلاتتو به مامانت نگو گناه دارن طفلیا بذار همیشه تو خوشیات شریک باشه
اون کفشو من فقط یه دونه دارن من صبح کدشو دادم خانوم تهرانی باید خودت عکسو گرفته باشی
نمیدونم جوابی ندادن ولی سایتش که زده موجوده همسرم گفته باید همشو برا خودت چیز بگیری نه خونه و ما من اون کفشارو میدوستم
2810