2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام..اصلا اصلا مسابقه عادلانه ای نبود...خیلی مسابقش اشکال داشت...عکس من که خانم تهرانی لطف کردن وبه خواست خودم حذفش کردن،حتی نیامدن رسیدگی کنند که من چطوری دوباره عکس بذارم...پارتی بازی وباند بازی هم که بیداد میکرد...دوستایی که همدیگه رو میشناختن..فقط به عکس هم رای میدادن وعکس یکی مث من که غریبه کامل بودم وکسی رو نمیشناختم ودوست وفامیلی هم نداشتم....... عکسهایی بودن که اگر سروته هم میذاشتن...رای میاوردن...واقعا واقعا مزخرف بود...نه بخاطر صد تومن جایزش...بلکه بخاطر نداشتن نظم وانظباط ورسیدگی به مشکلات کاربران......واقعا موفق باشید...یاحق
همه چیزای خوب برای مرداست............................................نمونش:ما زنها.....والا.....[smiley]l/l_21.gif[/smiley] خدا سایمونو از سرشون کم نکنه...انشاءلله[smiley]l/l_68.gif[/smiley]
مهیا جان اینطوری که می گید نیست من خودم تازه عضو نی نی سایت شدم دوست ندارم و هیچیک از اطرافیانمم عضوش نیستند اتفاقا من بهمون عکسی که زاویه اش فرق می کرد رای دادم چون در حال دعا بود عکسای جالبی برنده شدند بازم تشکر می کنم از همه دوستانیکه شرکت کردند.
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
بهار جون شما جوایز لوسیون و لازم نداری؟ من جایزم محصولاته لوسیون میخواستم یکی با سی بازار عوض کنه. جوابتون : بلی یا خیر لطفا بگید منتظرم بسیار ممنون
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
مهدیه جان نه عزیزم اتفاقا به سایتش سر زدم اونجام چیز جالب نداشت تازه انگار حق انتخابم نداری خودشون می فرستند.
اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی, خدا رو شکر نمیکنی پس حق نداری بعد از هر اشکی اونو سرزنش کنی...!
لوسین خیلی بهتر مهعدیه جان. من برنده شدم. یکم طول کشید اما بالاخره رسید. یعالمه دستمال مرطوب بچه و بانوان و سالمندان و آرایشی و دست و صورت لاک پاک کن و این چیزا. خیلی کیف داره وقتی کارتن شو باز میکنی کلی لذت بخشه. نفس از اون روز همش دستمال مرطوب بازی میکنه خخخخخخخخخخخخخخخخخ یدونه ازش میکشه و میره میزنه به سر و صورت عروسکاش دوباره میاد برمیداره.
دختر نازم نفس راستی من عکستون و تو لنزور لایک کردم. منم تعجب کردم از برنده نشدن شما. @@@@@ مرسی از جوابتون در رابطه با لوسیون فقط یه چیزی (( اگر میخواید راحت جواب بگیری جدا تاپیک خطاب به آقای زاهد و خانم تهرانی بزن ...)) @@@@@ چطوری باید آدرس بفرستم برای خانم تهرانی؟؟؟؟؟؟
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
من اولین باره برنده میشم و تجربه ای ندارم
مهدیه جان باید پیام خصوصی بدی. اول پیغام دوستی بده بعد که قبول کرد پیام بده. اگر همینجا که مربوط به مسابقه س نخونن و جواب ندن دیگه معلوم میشه چقدر بی اهمیتن نسبت به کاربرا دیگه مهم نیست که بخوام تاپیک جداگونه بزنم. من رای هام خیلی بیشتر از اینحرفاس. تو همون لنزرو دوستام لایک کردن بیشتر از 80 تا لایک خورده دو سه روزه اونوقت چجوری میشه اینکه اینهمه وقت تو امضامه لایکاش کمتر بوده باشه؟ من واقعا اعتمادی ندارم به این نتایج. اگر شفاف سازی نکنن مطمئنم که دیگه تو این سایت نمیام
نفس جون مرسی خوندم. راستی منم همین عکس مسابقه رو تو لنزور هم گذاشتم ولی صفحه لینک عکس من که تو امضام هست مثل شما نیست. نمیدونم کارم درسته یا نه شما لینک کدوم عکس و گذاشتید؟؟؟ ببخشید اینقدر سوال میپرسم
نه عزیزم اشتباه فرستادی. شما از گزینه ارسال تصویر بالای صفحه استفاده کردی که اینجوری تو مسابقه شرکت داده نمیشه. باید همین لینکی که گذاشتم رو بزنید و ارسال تصویر سوگواره رو بزنید و اگر اون صفحه ای که شماره موبایل میخواد براتون اومد اونموقع درسته. خودشم اسم عکستو میزنه # سوگوار93 الانم بخوای اینکارو انجام بدی احتمال میگه عکس تکراریه. برو عکستو یکم ویرایش کن مثلا یذره از دورش کراپ کن و با یه اسم دیگه رو سیستمت ذخیره کن و از همون طریقی که گفتم ارسال کن. چون تعداد شرکت کننده بالاس دو سه روزی طول میکشه تا عکستو بذارن تو لیست عکسهای شرکت کننده.
2810