2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلوفری جان منم دعا میکنم. فاطمه جان خب وقتی رده سنی من کمتر بوده احتمال برنده شدن بیشتر میشه. من اصلا کاری به برنده نشدن ندارم. میگم سایت خیلی بی نظمه و خانوم تهرانی که مثلا مسئولن رسیدگی نمیکنن از تایید نشدنه یک هفته ایه عکسم و از خراب شدنه سیستم رای دهی میگم و از اینکه من فعالیتم زیاد بوده و این یعنی بی احترامی به رای من و خیلی از کاربرای دیگه که زمان رای دهی سایت مشکل داشتهاعتماد ندارم به اعلام نتایج چون برامون قابل مشاهده نیست. و خیلی ناراحتم که رای هایی که دادم اکثرا وقتی بوده که رای دهی مشکل داشته و ثبت نشده.
سلام به همه ی برنده ها تبریک میگم وممنونم که به سید مجتبی ما هم رای دادین چطوری و تا کی مهلت داریم جایزه انتخاب کنیم؟ فکر نمیکردم عکسش رای بیاره همینطوری تو روضه گذاشتمش تو گهواره چند تا عکس با گوشی گرفتم ویرایششون کردم ممنون از لطفی که به عکس پسرم داشتین.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
فاطمه مترجم جان خییلی ناراحت شدم برات خدا بهتون صبر بده و پدرت رو سر سفره امام حسین مهمون کنه اون دنیا واقعا سخته نیلوفری جون به خاطر دفع بلا صدقه بده خدا رو شکر که به موقع متوجه شدین ایشالا زودی خوب میشن .
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
نیلوفری جون مامان منم فشار خونش بالاست و به قلبش فشار میاره دکترشم گفته باید خیلی مواظب باشه میتونم بفهمی چه حالی داری منم مامانمو خیلی خیلیییییییییییییییییییییییییی دوست دارم برا مامان شمام دعا میکنم که ایشالا خداوند بهشون شفای عاجل بده و سایه اش همیشه بالای سرتون باشه این روزا خیلی در کنارش باشین
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
نیلوفری جان خیلی خیلی ناراحت شدم ایشالا خیلی زود حالشون خوب میشه .بازم جای شکرش باقیه که متوجه شدید و رسیدگی میکنین. منم برای ایشون دعا میکنم
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
تبریک میگم به برنده ها 2 تا از عکسایی که لایک کردم جز برنده ها بودن به خودم هم تبریک میگم
یه عکس که به لطف شما خاله جونیام نزدیک به دوساله بهترین رکورد داره http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090902542639932
خانم تهرانی ممنون میشم تعداد رای هارو نشون بدین شاید خیلیا مثل من بخوان بدونن عکسشون چندتا طرفدار داشته....ما که برنده نشدیم نمیتونیم تعداد رای هامونو بدونیم؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از توجهتون پیشاپیش
سلام دوستان بچه ها چطوری آدرس بفرستم.به کی ( خانم تهرانی یا آقای زاهد) . من که پیغام خوصی نمیتونم بدم بهشون. ایمیل بدم ، میخونن؟؟؟ @@@ کسی تا بحال جایزه محصولات لوسیون برنده شده؟ میشه بگید چه چیزاییه؟چه مدت طول میکشه تا ارسال بشه بری تهران
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
کسانیکه رای هاشون سه رقمی بود میشن 4نفر اول درسته؟؟ کسانیکه رای هاشون دو رقمی بود میشن 4نفر آخر درسته؟؟
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
2810