2777
2789
عنوان

یه جوری شدم...

88 بازدید | 3 پست

حسای ناخوشایندی یه مدتی منو درگیر خودش کرده

یه جورایی منفی گرا شدم

خجالتی شدم تو اجتماع و قدرت تکلمم ضعیف شده در صورتی که منو سر زبون داری میشناسن

و اینکه حس میکنم هر چی به همسرم میگم نمیفهمه یا درک نمیکنه یا فکر میکنم وقتی راجع به احساساتم بهش میگم در مورد بد فکر کنه یا خسته بشه در صورتی که میدونم اینجوری نیست😢

خودم فکر میکنم دارم بزرگ میشم و دچار بحران روحی شدم نمیدونم شاید...

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

از مشاور کمک بگیر من کمکی ازم برنمیاد عزیزم چون گفتی چرا جواب نمیدین اومدم تاپیکت 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
از مشاور کمک بگیر من کمکی ازم برنمیاد عزیزم چون گفتی چرا جواب نمیدین اومدم تاپیکت 

باز به معرفت تو یه ریپی زدی 🙂😂

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتش اینه که فرشته های اطرافت کم شدن و نیروهای شیطانی داره هاله ها و چاکراهاتو خراب میکنه 

سعی کن لبخند بزنی 

اهنگ شاد گوش بدی 

پیاده روی کنی 

صبح زود پاشی 

نماز صبح بخونی 

صبحونه ارده شیره بخوری 

حرز حضرت جواد همرات باشه 

یس بخون هر روز 

نماز ترک نکن