2777
2789
عنوان

شوهرم با بند پستانک داشت خفم میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 62 پست
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_۵  بچها نی نی یار پنجو تگ کنید  این مشکوکه &nb ...

وا چ حرفایی میزنی 

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔

عزیزم شما مادری یه خانم بالغی این چه فکریه مگه زندگی خاله بازیه انتقام بگیری اومدیم و وسط این دعواهای شما یکی یه طوریش شد تکلیف چیه اون وقت ؟ اون بچه چه گناهی کرده آخه برای همینه میگن قبل رشد عقلی و روانی بچه نیارید. عزیزم در مورد همسرت باید بگم ایشون نزده توی گوش شما یا هر چیز دیگه ای می‌خواسته شما رو خفه کنه یعنی دو حالت داره یا می‌خواسته شما رو حسابی بترسونه یا واقعا قصدش جدی بوده الان کی میتونه امنیت شما و بچت رو تامین کنه به نظرم وادارش کن بره پیش روانشناس و هر دو به مشاور مراجعه کنید 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا یکم ملایم باشین، چرا با حرف مشکلات را حل نمیکنید؟!!!!!🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
میان ی چیزی میگن ک ملت جواب بدن بعدم اسکرین بذارن تو پیجو کانالشون    

انقدر این اتفاقازیاده که حد نداره مثه که کلا توایران زندگی نمیکنی نمیدونی مرداش وحشین اوناییم که ارومن جزاستثناهان

تنهاجایی که دردودل میکنم نی نی سایته این اخرین خطمه لطفا نی نی یارجان هیچوقت منو نترکون فقط بهم اخطار بده من خیلی دلم شکسته تنهادلخوشیمو ازم نگیر😔😔
انقدر این اتفاقازیاده که حد نداره مثه که کلا توایران زندگی نمیکنی نمیدونی مرداش وحشین اوناییم که ارو ...

ولی این دقیقا همین امروز عضو شده 

تو سایت خیلیا میان دروغ میگن همه چیو نباید باور کرد 

مخصوصا این ک کاملا هم مشخصه

الانم خودش رفته فقط اومد ی تاپیک زدو رف جوابم نمیده دیگه