ن انتخاب خودم نبود - از ۱۰ سالگیم مادر دوستم اومد در خونمون گفت اگه میخوای با دختر من دوست باشی باید چادر سر کنی وگرنه مثل یهودی ها هستی😐 منم بخاطر دوستم سر کردم - تو دوران دبیرستان هم پدرم مجبورم کرد ک چادر سر کنم ولی تا ازدواج کردم چادر رو گذاشتم کنار و مانتوهای بلند میپوشم
دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا منم مانتویی بدم چادری شدم فقط بخاطر اینکه مانتو مدرسه ام کوتاه بود و مانتوهای بیرونمم بابام فکر میکرد زیاد مناسب نیست البته با اصرار خود من گرفتش و این شکلی شد تو پونزده سالگی چادر میپوشم ولی خب مانتو هام اصلا مناسب پوشیدن با چادر نیست رفتم مانتو جدید خریدم
من مانتویی بودم دانشگاه چادری شدم وبعد که ازدواج کردم همسرم اصلا غیر از چادر چیزی تو کتش نمی رفت من چادر اصلا دوست ندارم ولی با چادرهای سبک جدید که حالت شال و مانتو داره راحت شدم
من چادری شدم دوسال و نیمه یکم سخت هست ولی اگ برگردم عقب بازم چادر میزارم و حس خوبی دارم لباسای پش ...
من همشونو تازه خریدم ...واقعا باید از دل و پول و همه چیم بگذرم بعدم هنو مصمم نیستم نمیدونم اصن چادر واقعا بهتره یا ن واسم سواله ک خب چرا وقتی میشه با مانتو باحجاب بود چادر؟؟؟
یا مثلا میگم خب لباس زشتم زیرش بپوشی ک دیده نمیشه پس چرا خوشتیپ باشی 🤣