2777
2789
عنوان

نی نی یار

315 بازدید | 6 پست

سلام نی نی یار عزیز میشه کاربری قبلیمو به نام تنها ۸۱۷۲تاپیک عکس چشم رو حذف کنی عکسم رفته گوگل😥

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

ببین برو تو گوگل عنوانتو سرچ کن بیاره بعدش لینکو بفرس نی نی یار پاک میکنه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببین برو تو گوگل عنوانتو سرچ کن بیاره بعدش لینکو بفرس نی نی یار پاک میکنه 

لینکشو چجوری بردارم؟ 

همینجا بفرستم یا پیوی نی نی یار که حذف کنه؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لینکشو چجوری بردارم؟  همینجا بفرستم یا پیوی نی نی یار که حذف کنه؟

ن برو تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک 2 بفرس لینکاتو

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
2803

بزن رو عنوانت خب بعدش کپی میاره کپی و. کلیک کن بعد تو.تاپیک نی نی یار بفرس ایشون پاک میکنن

ن برو تو تاپیک نی نی یار حذف تاپیک 2 بفرس لینکاتو

باشه عزیزم

بزن رو عنوانت خب بعدش کپی میاره کپی و. کلیک کن بعد تو.تاپیک نی نی یار بفرس ایشون پاک میکنن

مرسی عزیزم 😘