2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم

111 بازدید | 3 پست

بهم بی احترامی شد رک جواب بدم.چن روز پیش توباغ مهمون بودیم بعد من گفتم فلان کارو نکنین دیدم خواهرشوهرم گف سینا یعنی شوهرمن رفته تودین تو 

یعنی رفتارامنو تقلید میکنه دیدم جاری موزیم میگه مگه دینی هم داشت کلا😒منم رک گفتم بفرما گبر وکافرم کی گفته بی دینم 

افتاد گوه خوری.

بچه دارنمیشیم یه مرغ میناداریم شوهر خواهرشوهرم برگشت گفت بچتونه مبارکه گفتم کی گفته این بچمه بایه حالت بدی نشس سرجاش.توباع اهنگ  گذاشتم ک برقصیم دیدم پسر خواهرشوهرم ک ازم کوچیکتره گفت باعبون اینجاس نرقصی گفتم منتظر دستور توام فقط

کلاهمگی انگیزه اینکه رفتیدتفریح معلوم نیست همه رفتیدکه دعوا وتیکه بپرونیدبهم! فقط شوهرخواهرشوهرت!چ ...

خداشاهده اصلا دلم نی برم برادرشوهرم باع داره هرجمعه جمعن گرفتارشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما که یاد گرفتی جواب بقیه رو بدی لطفا خودتم توهین نکن گبر به زرتشتی میگن کسیم که زرتشتیه یکتا پرسته کافر نیست خودتون از توهین بقیه ناراحت میشید واسه خالی کردن خودتون به یسری دیگ توهین نکنید خانوم محترم 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....