2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیناس دیگه با خیارشورو تخم مرغ خواهرم یه کوچولو هویج پخته رنده شده میریزه من خوشم اومددولی ذرت بدم میاد تو الویه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
بیشتر ببینید

من فقط با مرغ درست میکنم

مرغ و سیب زمینی رو با هم میپزم، همراه با ادویه و فلفل دلمه و پیاز و ...

آب کمتر میریزم تا آب مرغ باقیمونده رو به سالاد اضافه کنم

نخود فرنگی و یدونه تخم مرغ و خیار شور به همراه یه هویج کوچولوی خام که رنده ریز میکنم، یک قاشق چایخور آب لیموی تازه و اگه باشه یذره جعفری ریز تازه

مرغ،،سیب زمینی پخته،،تخم مرغ پخته،،خیارشور،،نمک،فلفل سیاه،،یکم آب مرغ،،کمی آبلیمو ...همه رو رنده میکنیم و مرغ و ریش میکنیم با سس قاطی میکنیم و...نوش جان

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک

من خودم دوس ندارم ولی واسه شوهرم که درست میکنم اصلا تخم مرغ نمیریزم 

سینه مرغ ، خیارشور ، سیب زمینی آب پز،  نخود فرنگی ، قارچ ، سس مایونز ، شوید 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...

گوشت مرغ ریش ریش شده 

سیب زمینی و تخم مرغ آبپز

خیارشور

سس مایونز+ ماست+ فلفل+ پودرآویشن+ یکم از آب مرغ 

واقعا خوشمزه میشه هرکی خورده تعریف کرده 

اکه فلفل دلمه و هویجم داشته باشم یکم خام رنده میکنم 

تخم مرغ اب پزم میخاد

ماستم میخاد

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
بیشتر ببینید