2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31557 بازدید | 248 پست
سلام خواهش می کنم خوشحالم اگر تونسته باشه کمکتون کنه ، خیر دوباره فیبرواسکن ندادم در طی این دو سال ف ...

گلی ببخشید زیاد سوال می پرسم. تو گزارش سونو کبدتون معمولا چی می نویسه؟ اشاره میشه که اکوی پارانشبم کبد مقداری کورس می باشد؟

خیلیممنون دوست عزیز فقط این درد و حالت سنگینی دارم زیر دنده ی راست ک اذیتم میکنه دکتر گوارش معاینه ک ...

منم دقیقا همین حس درد مبهم و سنگینی رو تو پهلوی راست و همچنین کتفم دارم. یه مدت آنزیم alt  واسم ۳۵ اینا بود که الان نرمال شده و ۱۵ هست. همه آزمایش ها رو سونو هارو انجام دادم گفتن مشکلی نداری ولی همچنان اون سنگینی پهلو هست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دقیقا همین حس درد مبهم و سنگینی رو تو پهلوی راست و همچنین کتفم دارم. یه مدت آنزیم alt  واسم ...

منم سه ساله دکتر هم رفتم مشکل نبود البته فقط ازمایش کردن

خیلی از ما تست خود ایمنی واسمون مثبت میشه و مشکل نداریم مثلا من و خواهر برادرام اچ ال بی 27 واسمون مثبته دوتامون مشکل روگاتیسمی و دوتانون اصلا مشکل ندارن و سالم سالم با وجود تست مثبت

منم سه ساله دکتر هم رفتم مشکل نبود البته فقط ازمایش کردن خیلی از ما تست خود ایمنی واسمون مثبت میشه ...

آخه منم کم کاری،تیروئید دارم که باز یه نوع بیماری خود ایمنی هست. خب همین بیماری خود ایمنی وقتی آسیب نرسونه مهم نیست. 

آخه منم کم کاری،تیروئید دارم که باز یه نوع بیماری خود ایمنی هست. خب همین بیماری خود ایمنی وقتی آسیب ...

کم کاری تیرویید بیماری خودایمنی نیست عزیزم 

مگر ک هاشیمیتو باشه

گلی ببخشید زیاد سوال می پرسم. تو گزارش سونو کبدتون معمولا چی می نویسه؟ اشاره میشه که اکوی پارانشبم ک ...

سلام و احترام

بله در گزارش سونوگرافیم اشاره شده است.

سلام.بنده متخصص طب سنتی هستم و با یه روش درمانی دقیق و جدید می توانم انواع بیماری ها رو درمان کنم.شم ...

تبلیغ ممنوعه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
عزیزم برادر من بیماری کرون هم داره چند ساله زیر نظر پزشکه همیشه آنزیم های کبدیش رو چک میکرد آخرین یا ...

سلام وقت بخیر ببخشید میشه درخواست دوستیم رو قبول کنید منم مشکوک به کرون هستم و مدتیه آنزیم کبدی بالا دارم

تمامی مطالب این پست برگرفته از تجربه شخصی یکساله خودم و اطرفیانم و انجمن PBC بریتانیا و بنیاد بیمارا ...

سلام ببخشید من مشکوک به این بیماری هستم سال ۹۹ نمونه برداری انجام دادم رد شد اما خستگی و گر گرفتگی و درد استخوان و احساس سیری دارم ممنون میشم کمکم کنید درخواست دوستی دادم میشه قبول کنید 

سلام ببخشید من مشکوک به این بیماری هستم سال ۹۹ نمونه برداری انجام دادم رد شد اما خستگی و گر گرفتگی و ...

سلام و احترام 

تنها راه تشخیص بیماری های خودایمنی کبد از جمله هپاتیت خودایمن ، pbc , psc بیوپسی کبد ( نمونه برداری ) است. طبیعتا اگر در سال ۹۹ همین علائم را داشته و بدان جهت نمونه برداری از کبد شما صورت گرفته و پاسخ آن منفی بوده ، و امسال نیز آزمایش آنزیم های کبد ( AST , ALT) , انجام دادید و نرمال بوده ، شما مبتلا به این بیماری نیستید.

احساس خستگی می تواند دلایل فراوانی داشته باشد ( از جمله کم کاری تیروئید و.... ) و برای بررسی بیشتر به پزشک مراجعه فرمائید

سلام و احترام  تنها راه تشخیص بیماری های خودایمنی کبد از جمله هپاتیت خودایمن ، pbc , psc بیوپس ...

با توجه به احساس سیری ( کم اشتهایی ) و احساس خستگی حتما اگر امسال آزمایش آنزیم های کبدی را انجام ندادید به پزشک فوق تخصص گوارش و کبد مراجعه فرمایید و نیاز به بررسی دارد , چون علائمی که فرمودید علائم بیماری کبدی می تواند باشد 

عنوان
5 بازدید| 0 پست

سلام منم از اوایل سال ۴۰۲ متوجه بی‌حالی شدم و باازمایش متوجه بالا بودن آنزیم های کبدی ( نزدیک ۵۰ برابر حد مجاز) و فیبرواسکن و نمونه برداری کبد متوجه هپاتیت اتوایمیون با سیروز قریب والوقوع در بیوپسی و فیبروز f1 در فیبرو اسکن متوجه این بیماری شدم و بعد از مصرف داروهای ازارام و پردنیزولون دچار مسمومیت ازارام شدم و بعد یکماه به بیماری آنمی اپلاستیک مبتلا شدم ولی سطح آنزیم هام تو اون یکماه به حد نرمال رسیده تابه الان . خیلی خیلی نگرانم و استرس دارم اگر کسی تو شرایط من هست ممنون میشم اطلاع بده روند درمانی مون چطوره و تواینده چه راهی جلو پامونه

سلام استاتر تروخدا جوابمو بده من انزیم هام بالاس هرچی که مربوط به کبده ...ام ار سی پی دادم سالم ..سونو چیزی نشون نداد...درد پهلو دارم....فیبرو اسکن بدم بهتره یا بیوپسی.

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏