ببخشید کسی از دوستان انجمن درباره این دو بیماری خودایمنی کبد چیزی شنیده یا از دوستان و نزدیکانیشون کسی این بیماری رو داره . متاسفانه دچار این بیماری شدم و خیلی نگرانم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اولش خیلی بالا بود، نزدیک 1000، بعد که کنترل شد اکثراً توی رنج نرمال بود مگر اینکه سرماخوردگی داشت یا ویروس میگرفت مثل آنفلوآنزا، اما الآن 4 ساله که کمکم وارد فاز پیشرفته شده و تقریباً اکثراً بالای 600 هست آلکالین فسفات
این دکتری که فرمودین خودشون ویزیت میکنن ؟ یا دستیاراشون ؟ چون توی نت زده خودشون ویزیت نمیکنن دیگه
سه تا همکار فوق تخصص داخل مطبشون هستن که اونا ویزیت میکنن اما هرکار و اقدام درمانی که لازم باشه خودشون انجام میدن، اگر خواستی بری از خانم دکتر صیانتی وقت بگیر، از همه شون حاذق ترن بسیار با حوو تشخیصشون کاملاً همون تشخیص دکتر هست
چرا عزیزم هرسه بالا میره، در موارد حاد بیلی روبین هم بالا میره
راستش برای من یه ازمایش خودایمنی بالا بوده ولی انزیما بالا نبودن ، خیلی ترسیدم میترسم اخرش باشه چون مفصل درد هم دارم و رگای بدنم خیلی نمایان شده اهن خونم هم بالا رفته