2777
2789

سلام دوستان

ببخشید کسی از دوستان انجمن درباره این دو بیماری خودایمنی کبد چیزی شنیده یا از دوستان و نزدیکانیشون کسی این بیماری رو داره . متاسفانه دچار این بیماری شدم و خیلی نگرانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ..نگران نباش خوب میشی 🌺🌺🌺

کبدم فیبروز پیشرفته شده با توجه به نتیجه فیبرواسکن و نزدیک به سیروز هست دکتر واسم پردنیزول و اورسوفار تجویز کرده ، از طرفی هم این بیماری ها ظاهرا درمانی ندارد خیلی نگرانم که کبدم سیروز بشه و این داروها اثر نکند .ببخشید کسی از دوستان شما این بیماری ها رو دارد ؟

از کجا فهمیدی ببین آزمایش دادی 

آنزیم های کبدیم بالا بود ، ولی علل اون پس از سونوگرافی و ام آر آی کبدی مشخص نشد که مجبور به بیوپسی ( نمونه برداری) از کبد شدم در جواب پاتولوژی مشخص شد این دو بیماری رو دارم

کبدم فیبروز پیشرفته شده با توجه به نتیجه فیبرواسکن و نزدیک به سیروز هست دکتر واسم پردنیزول و ا ...

عروس همسایمون داشت ما ک نمیفهمیدیم پوستشون رنگش گندمی بود همسایمون گفت عروسش از موقع زایمان این بیماریو گرفتع الانم یکی دو سالی هست رنگ پوستشون باز سفید شده و دوباره باردارن و میگن خوب سدن...

ان شاالله که زودتر خوب بشی خیلی مراقب خودت باش منم مادرم این بیماری رو داشت

ممنونم ازتون بحث تغذیه و ورزش را چند روزی هست با برنامه دارم انجام میدم . ببخشید یعنی مادرتون بهبود پیدا کردند؟ 

نه خارشی ندارم فقط شاید هفته ای یکباری دستم بمدت دو ساعتی خارش داشته باشه و فعلا لکه ای ندارم هر چند میگن داروهایی که مصرف می کنم به مرور لکه میاره

عروس همسایمون داشت ما ک نمیفهمیدیم پوستشون رنگش گندمی بود همسایمون گفت عروسش از موقع زایمان این بیما ...

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم که دیدم کسی که این بیماری رو داره بهبود پیدا کرده چون ظاهرا درمانی نداره این بیماری 

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم که دیدم کسی که این بیماری رو داره بهبود پیدا کرده چون ظاهرا درمانی نداره ا ...

عزیزم من شناختی از این بیماری ندارم .ولی میدونم با علم جدید و داروهای جدید خیلی از بیماریها قابل درمانن.من چند نفر رو میشناسم بیماری خود ایمنی مهم دارن .شاید درمان  قطعی نداشته باشه ولی کاملا قابل کنترل هست و با مصرف دارو و چکاپ های مداوم و رعایت یه سری اصول مثل ورزش و تغدیه کاملا زندگی و طول عمر نرمال دارن 

اصلا نگران نباش و پزشک خیلی خوبی پیدا کن و درمانتو انجام بده .

عزیزم علامت خاصی نداشتی و به طور اتفاقی با آزمایش متوجه شدی؟

مقداری کم اشتها بودم البته مقطعی بود و سفیدی چشمم کم کم مایل به زرد می شد همین و در ازمایش های آنزیم های کبدیم بالا بود و این تجربه های بسیار بدی واسم بود چون چند ماهی بود درگیر تشخیص بیماریم بود و این بسیار واسم عجیب بود که کبدم به این وضعیت دراومده بدون اینکه علائم خاصی داشته باشم و اگر چکاپ سالیانه نبود احتمالا کبدم سیروز می شد بدون علامت خاصی.