2777
2789
عنوان

روزهای سخت بی تو بودن...همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 115 پست
پانیذ کاش قوانین برمیگشت به ۳۰۰۰سال پیش حداقل قوانین به نفع زن بود قوانین ما برگشته به ۱۴۰۰سال پیش عربا که برای زن هیچ ارزشی قایل نبودن
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁
مردای ایرانی زیر بارون اگر دختری رو سوار کردید بجای شماره به او امنیت بدهید اورا به مقصد مورد نظرش برسانید نه مقصد مورد نظرتان بگذارید وقتی زن ایرانی,مرد ایرانی را در کوچه ای خلوت میبیند احساس امنیت کند :نه احساس ترس بیاید فارغ از جنسیت کمی هم مرد باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته بیشترین سهم به بچه ها میرسه ,ولی قیم مالی پدر همسرمه,که هر روز یه اوضاعی سر من در آورده...درسته حضانت با منه,اما قیم ایشونه,حتی اجازه ندارم از حساب بچه هاپولی بوداشت کنم بدون اجازه اش.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
الهی بمیرم جیران واست بخدا تمام تنم میلرزه وقتی تصور میکنم شرایطتو. خونه دار هستی؟با پدرشوهرتم حرف زدنی بگو مصیبت خودم واسم بسه شما لطفا دیگه سختترش نکنید
خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
بارها رفتم سر خاک همسرم و اشک ریختم و شکایت کردم.اماچه فایده ؟اون که دیگه نمیتونه کمکم کنه. امیدوارم من آخرین زنی باشم که خدا اونو با عشقش امتحان میکنه. اما دوستان خوبم خواهش میکنم شما به فکر خودتون باشید.برا خودتون و بچه هاتون پشتوانه بسازید.که دیدم که الان دارم لمس میکنم که پول آدما رو حیوون میکنه من اگه بمیرمم نمیزارم دخترای خوشگلم اشک تو چشاشون جمع بشه اما کاش یکم آینده نگری کرده بودم.
خیلی هابا پدر همسرم حرف زدن,ولی فایده ای نداره.فقط داره عذاب میده. امیدوارم همتون خوشبخت باشید.با دل شکسته برا همتون دعا میکنم دلتون همیشه شاد باشه. شما هم برام دعا کنید. ممنون از اینکه وقت گذاشتید برام.
دخترم الان از مدرسه میاد,ببینه گریه کردم ناراحت میشه. برم که براش شام آماده کنم. بازم ممنون که برام وقت گذاشتید.