2777
2789
عنوان

روزهای سخت بی تو بودن...همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 115 پست
یه عده نشستن اسم خودشونو گذاشتن عالم هرچی به نفع خودشون باشه تصویب میکنن اجرا میکنن ملت ما هم فقط اطاعت میکنن
و چشم های تو همان کافه دنجی است که قهوه هایش حرف ندارند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حضانت با مادر اما پدربزرگ پدری در صورت زنده بودن قیم بچه ها هست و در مورد ارث و مال اون تصمیم میگیره پسر دایی من فوت شد ی دختر نه ماهه داشت داییم قیمش بود اما حضانت با مادرشه مادرش میخواست بره خارج از کشور پیش خانواده داییم اجازه خروج نوه اش رو نداد اما کل دیه و مال و اموال پسرش رو بنام نوه اش انتقال داد
امان ز دست زنگل خدا کشام سی مرگل😁
من همیشه با خودم اینجوری فک میکنم که اگه همسرم خدای نکرده فوت کنه منم باید بهش بپیوندم؛به خودشم گفتم.اصلا نمیتونم بدون شوهرم. یا هم همیشه میگم کاش من زودتر از تو برم
خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
ای جانم عزیزدلم خدا بهت صبر بده خیلی سخته. ولی زندگی به خاطر کوچولوهای نازت ادامه داره میدونم تو این دنیای نامرد تنهایی چقدر سخته ولی از اینم مطمئنم که تو از پس مشکلاتت برمیای چون یه مادری. خدا بچه هات رو برات حفظ کنه.
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
ماشینمون به اسم همسرمه.گفتن الان پدرشون میتونه خیلی راحت بفروشتش.چون تو قانون کشور ما اگه فرزند پسری از بین بره,و پدرش زندهباشه انگار که پسر زنده است.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
اینو بدون که اگه پدرشوهرت برخلاف منافع بچه ها دخل و تصرفی در اموالشون داشته باشه ،شما میتونید شکایت کنید که مصالح فرزندانتون رو به خطر انداخته
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
حتی میتونه همبن الان ۵٠در صد دیه رو بگیره.چون وارث اول حساب میشه. رفتم بانک که از حساب همسرم که پس انداز میکردیم یک میلیون به عنوان خرج کفن و دفن بگیرم گفت شما نمیتونی باید پدرش باشه.پدرش قیم اوله.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
پری دریای اصلا حرفت درست نیست ما اول باید خودمون رو قوی کنیم بعدم دخترای قویتر تحویل جامعه بدیم بحث علاقه جداست و بحث این که قوانین کشور و حتی بعضی جاها خوده جامعه به زن بیوه چقد سخت میگیرن که ترزوی مرگ کنه جداست
Lilypie Maternity tickers