2777
2789
عنوان

روزهای سخت بی تو بودن...همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. جیران جون تایبیک. ات رو خوندم ،خدا. بهتوا صبر بده. خیلی ناراحت شدم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
جیران خیلی ناراحت شدم اما تا اونجایی که می دونم نمی تونه تا سن قانوین بچه ها به پولشون دست بزنه .واقعا مهریه زیاد اینجا به درد میخوره . اما علاوه بر بچه ها شما هم از دیه سهم می بری حواست باشه سرت کلاه نزاره
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اینو بببین طبق قانون یک چهارم دیه برای شماست ارثیه شماست مهریه و اجرت المثل رو هم می تونید از همون مطالبه کنید .حقوق هم که کلا مال شماست نه پدرش http://hvm.ir/print.asp?id=26741
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
والا منم تا اونجاییکه اطرافیانم دیدم حتی قیم هم نمیتونه هرکاری خواست با پول بچه ها بکنه باید اول اجازه دادگاه رو بگیره بعد هم دادگاه دقیقا بچه ها که هیجده سالشون شد ازش حساب کتاب اموال رو خواستن و تمام و کمال دادن به بچه ها
جیران جان خدا بیامرزه همسرت رو امیدوارم خدا شما رو هم به آرامش برسونه ما هم چند سال پیش همینطور ناگهانی دو تا عموم رو از دست دادیم که هرکدوم دوتا بچه داشتن واقعا برامون و مخصوصا واسه زن عموهام سخت بود. خدا بهتون صبر و سلامتی بده که از پس بزرگ کردن دخترهات بربیای.
چرا بچه هایی که زن نه ماه با خون دل نگه میداره وبا خون و وجودش بهش زندگی میده و بعد دوسال با شیره وجودش تغذیش میکنه با جون و دل بزرگش میکنه کقافتاش رو پاک میکنه شب بیداریاش و همه زحمتش مال اونه حتی در نبود پدر باید قیمش پدر بزرگ باشه مگه دلسوزتر از مادر داریم یعنی واقعآ خدا اینو میخواد خواست خدا همینه من این بی انصافی باور نمیکنم از طرف خدای مهربون باشه این قانونها فقط میتونه یه مرد خودخواه نوشته باشه
Lilypie Maternity tickers
چقدر توی تاپیکت اشک ریختم . خدا خودش بهت صبر بده و کمکت کنه . خدا خیلی مهربونه حالا که همسرت رو گرفت بهترینهارو به خودت و دخترات میده
بزرگان بر خود سخت میگیرند ... حقیران بر دیگران . 
سلام دوستان خوبم. شمایی که برام اشک ریختید و کنارم بودید. الانم هم بهتون نیاز دارم. ازتون میخوام با قلب پاکتون برام دعا کنید. فردا برا قیمیت دخترای خوشگلم,تنهاامید های زندگیم دادگاه دارم.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...
عزیزم خدا بهت صبر بده آرزوی موفقیت برات دارم امیدوارم با دیدن خیر بچه هات و راحتی درکنار هم این سختی ها برات جبران بشه
تو کمان کشیده و در کمین،که زنی به تیرم و من غمین، همه ی غمم بود از همین، که خدا نکرده خطا کنی...