2777
2789
عنوان

این فال خیلی درسته

215420 بازدید | 63 پست

تا حالا دو تا از چیزایی که گفته برام اتفاق افتاده حالا دم به دیقه میرم میگیرم ول نمیکنم😁

فالش صوتی هست لینکش میزارم

https://www.taroot-rangi.com/horoscope/special/فال-صوتی-ترکیبی

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امیدوارم درست باشه و یه پیشنهاد کاری داشته باشم و برم‌سرکار😔

من برام گفت در مورد کارم که یه جابه جایی کاری دارم امروز بهم زنگ زدن🙂

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

منم گرفتم درست بود واقعا😁ولی دیگه اینده رو نمیدونم

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
بیشتر ببینید
جدی مییگییی کاش واسه منم درست دربیاد خیلی نیاز دارم برموسر یه کار خوب تو خونه نشستم واقعا داره افس ...

اره بخدا. ان شالله برات جور بشه

۰۹۰۵۰۷۹۴۴۵۹

کارش خیلی درسته 

اصلا مثل خیلیا البته خیلیا که دیگه همه پیش هرکی میگیری میگه دعا داری بیا باز کن چند میلیون بده 

اصلا اینجوری نیست و واقعا وجدان داره

مخصوصا اگر توی دوراهی هستین بهتون کمک‌میکنه