2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ساده همه حرفام رو بهش میگفتم چه دکتری رفتم کجا با شوهرم رفتیم گشتیم و از این حرفا.دیروز باهم رفتیم دندونپزشکی بخاطر دندون من ولی دیگه توبه کردم از این کارام.اون اصلا حرفاشو ب من نمیگه دیروز اتفاقی فهمیدم رفته دکتر زنان ازش پرسیدم دکتر بهت چی گف تفره رفت مشکلی نداره ک بگم بخاطر مشکلش نمیگه فقد ی عفونت ساده داش.ولی من ساده همه حرفامو بهش میگفتم از این حرصم گرفته.گفتم دیگه برا خرید عید هم با اون نمیرم بازار
خدای مهربونم جواب اونایی رو ک من نمی تونم بدم رو خودت ب بزرگی خودت بده
منم 12ساعت با خانواده خودم فاصله دارم...... خیلی سخته.......سخت به تمام معنا دلتنگی برای مامانم بابام وآبجیم وبچه هاش و داداشم وهمه............. ولی به عشق شوشو اومدم دیگه تحملش میکنم همه دلتنگی هارو....
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
فقد میدونی چیه مشکلم اینه چون تازه اومدم کرج جای زیادی رو نمیشناسم ک تنها برم آدرسهارو دقیق نمیدونم بخاطر همین ازش میخاستم با من بیاد خرید و دکتر.اون 5ساله کرجه همه جارو رفته گشته میشناسه
خدای مهربونم جواب اونایی رو ک من نمی تونم بدم رو خودت ب بزرگی خودت بده
2810