2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
خدا به پدرو مادرش صبر بده. انشاله تو بهشت جبران میشه این زحمات و صبرشون.
امیدوارم تو این دنیا هم فرزندانی سالم و صالح یاد این کوچولو رو براشون کمرنگ کنه. آمین.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا از صبح حالم خوب بودا
شنیدم ریختم بهم، دلم چقدر سوخت
خدا به هیچ مادری این درد رو نچشونه

خدا صبر بده به پدر و مادرش
صاحب اراده فقط پیش مرگ زانو میزند؛آن هم در تمام عمر یک بار بیشتر نیست!
فاطمه من دعاهای تو و علیرضا را در حق پسرم هیچوقت فراموش نمیکنم و میدونم قسمتی از موفقیت الان خودم را مدیون قلب پاک علیرضای بهشتی عزیز و تو مادر صبور و لایق هستم چون من اگر جای تو بودم به راستی نمیدانستم چه کار میکنم

راستی این شعر را دیشب موقعی شنیدم که خبر را شنیدم نمیدونم خیلی به دل من نشست

و چشمای پر از اشکم به دنبال چی میگردی؟
منو بازیچه ی دست هوسهای خودت کردی
میگفتی مال هم میشیم یه روزی تو ابدا" ما
اما تو از اینجا داری میری بدون من خودت تنها
همش تقصیر قلبم بود که از دنیا تورو میخواست
داری میری برای من همین جا اخر دنیاست

تموم آرزو های منو کشتی با بی رحمی
تو از عاشق شدن حتی یه خط شعرم نمیفهمی
خی انت کردی بی احساس یکی رو تو دلت داشتی
که عمری عشقمو پای یه حس ساده میزاشتی
همش تقصیر قلبم بود.که از دنیا تورو میخواست

فاطمه امیدوارم قوی تر به نی نی سایت برگردی بدان اینجا همه ما خواهر های مجازی تو هستیم عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
انا لله و انا الیه الراجعون تسلیت میگم امتحان سختی خدا ازت گرفت صبور باش دوستم و یادت نره فرزندانمون امانتی خدا پیش ما هستن تو امانت دار خوبی بودی و اجرت پیش خدا محفوظ هر وقت احساس کردی دلت خیلی شکسته و تاب نداری به این غم یاد حضرت رباب بیافت که 6 ماهه اش رو شهید کردن از حضرت زینب س تو این ماه عزیز برات صبر میخوام
فاطمه جونننننننننننننننن عزیزم

خدا بهت صبر بده

علیرضا به بهشت رفتتتتتتتتتتتتتتت
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
مامان علیرضای عزیز
مامان علیرضای فرشته
بهت تسلیت می گم عزیزم. ازت می خوام که منو از ته دلت ببخشی. خدا هم منو ببخشه. من برای علیرضات 100 تا حمد نذر کرده بودم برای سلامتیش ولی فقط تونستم 10 تاش رو بخونم نشد تمومش کنم..
علیرضای عزیزم منو ببخش..
گلی جان واژه ها در برابر درد سنگین تو عاجز و کوچکند عزیزم تسلیت من را پذیر باور کن قلبم را انگار اتش زدند من خواننده وبلاگ پسرک بهشتیمون بودم خداوند به تو وپدرش شکیبایی بده عزیزم اشکم بند نمیاد
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
امروز که آسمون می بارید احساس می کردم اونم مثل من نمی تونه جلوی اشکاش رو بگیره . از دیشب که این تاپیک رو دیدم خیلییییییییییییییییییییییی داغون شدم و هر لحظه که یادم می افته قلبم درد می گیره. خدا کمکت باشه فاطمه جونم
برید کنار خووووووووووووووشگلتون اومد [smiley]s/sm_60.gif[/smiley] [smiley]s/sm80.gif[/smiley] به چی داری فکر میکنی حسود خانوووووووووووم [smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley][smiley]s/sm80.gif[/smiley]
سلام.زبونم بند اومده.نمیدونم چی بگم.من تازه امروز تایپیک نذر حمد واسه علیرضا رو دیدم و میخواستم 20 تا حمد نذرش کنم و پست بذارم که این خبرو دیدم.
واقعا ناراحت شدم.خدا انشاا.. به مادرش صبر بده.
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خودم بغل میگیرمت.پر میشم از عطر تنت.کاشکی تو هم بفهمی که.مییییمیییییرم از نبودنت......
من از صبح که این خبر را شنیدم هنوز تو شوکم الهی بگردم علیرضا معصوم و دوست داشتنی ما دیگه نیست حتما خیر خدا تو این بوده که علیرضا کمتر زجر بکشه

به فاطمه جون هم اس ام اس داد بنده خدا با اینکه درگیر بود و ناراحت ولی جواب اس را داد

از خدا صبر میخوام برای فاطمه و شوهرش

فاطمه با وجود مشکلات و درگیری که داشت به فکر همه بود قربون اون دل مهربونش برم انشا... از این به بعد همش خدا براش روزهای خوش رقم بزنه
بزرگترین نعمت اینه که اگه کسی پشت سرت حرف زد
رفیقات با پشت دست بزنن تو دهنش