2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
الهی بگردم فاطمه همشه میگفت خدیا چرا منو با غم بچه امتحان میکنی خدایا حالا بعد از این امتحان روزهای خوب برای فاطمه ما به ارمغان بیار و صبر این امتحان سختت را به فاطمه و شوهرش بده
بزرگترین نعمت اینه که اگه کسی پشت سرت حرف زد
رفیقات با پشت دست بزنن تو دهنش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
ان الذین امنو و عملو الصالحات و تواصو بالصبر و تواصو بالحق
فقط می تونم بگم خدا بهت صبر بده
منـی ” کـه کنـارش ” تـو ” نباشـی ” تـومـنی ” نـمـی ارزد دخترم
فاطمه جونم خدا بهت صبر بده.منم همش پسرتو دعا میکردم.منم پسرم از امام رضا دارم و علیرضاست.

بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
خدایا برسان گم کرده ای که سال ها فانوس به دست به دنبالش می گردیم...امروز دعا واسه ظهور آقا فراموش نشه . خدایا خودت پسرامو شوهرموبرام حفظشون کن
فاطمه جون من امروز متوجه شدم که علیرضای نازنین پرنده بهشتی شده

تا ازین به بعد شما رو از بهشت نظاره گر باشه

از صمیم قلب به شما و همسرتون تسلیت میگم

انشااله در این ماه عزیز خانم بی بی زینب (س) صبر زینبی عنایت کنند
و برای ارامش روح علیرضای نازنین هم طلب صبرو مغفرت میکنم
حنانه جون 9فروردین 92 فرشته زمینی شد و دنیای مامان و باباش رو دگرگون کرد.........

خداجون به خاطر چنین موهبت الهی بی نهایت سپاسگذارم

Lilypie Second Birthday tickers

بسم الله الرحمن الرحیم
والعصر
ان الانسان لفی خسر
حنانه جون 9فروردین 92 فرشته زمینی شد و دنیای مامان و باباش رو دگرگون کرد.........

خداجون به خاطر چنین موهبت الهی بی نهایت سپاسگذارم

Lilypie Second Birthday tickers

وای خدای من اونتاپیک روخلی وقت پیش خوندم...
انشالله خدا بهتون صبر بده وبه زودی یه نی نی سالم بهتون بده هر چند جای خالیش همیشه هست ولی........
علیرضا مطمئنن الان از همه دردها وناله ها راحت شده و پیش فرشته ها در آرامشه..خدابه پدر ومادر صبور ومهرونش باز هم صبر و صبر عنایت کنه
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21635
کلوپ فروش
فاطمه جون الهی که خدا به حق حضرت زینب صبرت بده . زبان و نوشتار قاصره از بیان همدردی .
خدایا به این پدر و مادر که الگوی صبر و استقامت هستن صبر و شکیبایی عطا کن آمین
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
من همیشه تایپیک و وبلاگ فاطمه جون رو دنبال میکردم ایامی که مشهد بود یه لجظه هم از یادم بیرون نمیرفتن همین الان فهمیدم که علیرضای نازنین این فرشته اسمانی پیش خدا رفت به خدا اشکام بند نمیاد خدایییییییییییییییا حکمتت رو شکر . نمیدونم چی بگم فقط از خدا صبر و ارامش برای فاطمه جون و شوهرش میخوام.ایشالله به حق علی اصغر تو این ماه عزیز جواب ازمایشش خوب باشه بتونن بچه های سالمی به دنیا بیارن.
امام رضا هم اینجوری علیرضا رو شفا داد حتما مصلحتی توش بوده مهم اینه که خدا صدای فاطمه و همه بچه های نی نی سایت رو که برای علیرضا دعا کردن رو شنید .
من تو جریان پیدا شدن محمد طاها و شفای علی رضا و راه رفتن امیر پرهام سارا شدیدا به دل پاک مادرای نی نی سایت پی بردم.
یه دختر بچه دو ساله هم تو فامیل ما بود که همین مشکل علیرضا و داشت
عید قربان که اومده بودن اینجا خونه بابا بزرگش مهمونی
اونم یدفعه ای بیحال شده و فوت کرد

به نظر من اینا همون فرشته های بی بالن
خدایا . . . . . شکرت