2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
من همیشه خاموش میخوندم وبلاگشو و تاپیکو و اشک میریختم
الانم همزمان دارم برای اون و بچه ی دوستمم اشک میریزم.این جور بچه ها فرشته ان و بهشت و خدا طاقت دوریشون رو نداره..ایشالا که خدا به مادرش و پدرش صبر بده
بچه ها الان که اشکاتون جاری شده
تورو خدا برای جنین 6 ماهه ی دوستم که ممکنه سندرم داون داشته باشه دعا کنید
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی پارمیس نمی دونم. منم می گم کاش پیشش بودم. الان یکی باید اینو ببره سرم بزنه. چیزی نمی تونه بخوره. مسکن و خوا اور هم تو سرمس بریزن.
خدایا هیچ خونه ای سوت و کور نشه
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش
دیروز مجلس داشتیم دخترمنم شله و هنوز خیلی تاخیر داره با بجه های هم سن و سالش دلم خیلی کباب شد بجه ها که میدویدن به اونا نکاه میکرد و ذوق میکرد ومن هم فقط کریه میکردم
زمان بزرکترین دردهارو خوب میکنه همونجور که بزرکترین دلخوشیهاتو ازت میکیره
نمیدونم مامان محمد آیین
آمنیوسنتز نمیدونم چیه
ولی آزمایش غربالگری داده که جوابش 20 آبان میاد
ضخامت گردنش زیاده
من سی گل سابقم.به علت جمع کردن مغازه تمامی اجناس با تخفیف ویژه عرضه میشه.زنانه دخترانه پسرانه و کلاه شال
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=675383&login_time=12/18/2013%2012:09:53%20PM
مرسی

سی گل ضخامت گردن رو که تا همون هفته 12 اینا می شه اندازه گرفت. اگه مشکوک باشن ازمایشی می دن که با سوزن از کیسه جنین مایع بر می دارن و با دقت 99 درصد می گن دان داره یا نه.
من براش دعا کردم بعدا که به سلامتی به دنیا اومد خبرشو برام ایمیل کن لطفا
ما اولین بار است که تجربه بندگی داریم اما او قرنهاست که خداست .... پس ارام باش