2777
2789
عنوان

علیرضا به بهشت برگشت. می شه برای ارامش دل مادرش یه سوره والعصر بخونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19529 بازدید | 270 پست
وای خدای من . خیلی ناراحت شدم. همین دیشب که صدای اولین بارون پاییزی را شنیدم کلی براش دعا کردم.
اگر چیزی را با گوشهایت نشنیدی ؛ یا آنرا با چشمانت ندیدی ؛ آنرا با ذهن کوچکت ابداع نکن ، و آنرا با دهانِ بزرگت به اشتراک نگذار ... الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وووووووووووووووووووووای خیلی دردناکه خیلی. بمیرم برای دل مادرش
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
سلام مامان گلی عزیزم اخه چرا الان الان که امیر من داره جواب میگیره علیرضای گل باید بذاره بره پیش فرشته ها فاطمه جون واقعا حکمتش را نمیفهمم من همیشه برایت دعا میکردم شاید خدا صدای من را نشنیده یا من قابل نبودم چرا اینقدر ناگهانی ایکاش هر وقت کمی اروم شدی بیایی تو سایت و تنها نمونی عزیز دلم ..............واقعا نمیدانم چی بهت بگم خدا به تو صبر بده عزیزم میدونم حرف من کلیشه ای است ولی قوی باش و اگه ناراحت نمیشی حتما جواب ازمایشش را بگیر میدانم دیگر الان نیست ولی خیلی دوست داشتم تو هم مثل من شاد میشدی خدایا این رسمش نبود چرا دوست داشتم همون طور که دل من را شاد کردی دل فاطمه را هم شاد میکردی

فاطمه عزیزم واقعا شوکه شدم خبر را دیدم اون هم دقیقا بعد از اینکه من خبر خوب شدن امیر را دادم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من خودم از نزدیک دیدم همچین موردی رو منتها اون فرشته فقط ۳ ماهش بود ولی باور کنید همین آزمایشم خدا میدونه به کی بده و به کی نده.مادرش چنان آرامشی داشت در صورتی که ۱ لحظه تو شرایط اون مادر بودن هم سخته
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود... 👌👌
خدا به پدر و مادر این فرشته بهشتی صبر بده اشکم بند نمیاد خدایاااااااااااااااااااا هیچ مادر و پدری رو با جگرگوششون آزمایش نکن
همه چیز پر از خداست ؛ درخواست کن ، باور کن و دریافت کن …
براشون صبر ارزو میکنم ..............

خدایا هیچ پدر و مادری رو با بچش ازمایش نکنه ...........:(
مهم نیست آخرین زلزله زندگیت چند ریشتر بود...مهم نیست که در آن زلزله چه چیزهایی رو از دست دادی!! مهم این است که دوباره از نو بسازی...جهانت را؛ زندگیت را؛ باورت را ....مهم شروع دوباره است ...