2777
2789
عنوان

آیا دعوا شدید از سمت زن مجوز خیانت میده به مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 84 پست
چ جالب ک فقد اقارو مقصر میکنی خانم گفت ک جلو دو تفر شسته پهنش کرده حداقل تو خلوت قابل گذشت بود

هیچکسی در هیچ شرایطی حقه خیانت نداره...الانم من کی گفتم کی مقصره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فقط بازتاب ه رفتاره اون آقارو خیانت دونستم...ای بابا ...اینجا حرفو میکارن توی شکمت.....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غرورشو لع کردی دیگ درست نمیشه چون دیگ دوستت نداره و نمیخاد زندگی کنه اگرم خیانت کنه ب خودش حق میده

یعنی خورد کردن یه مرد جلو جمع دلیل طلاق میشه ؟ حتی اگه ادعا عاشق بودن داشته باشه 

بعدم تا دیشب که جوابم و نداده میگفت میخوام این زندگی و نمیتونم  جدا شم امروز این حرفارو زد میگه اصلا تو فکر من جای بدی ام آنقدر زنگ نزن 😔😔 توام زندگیتو بکن 

من خونه پدر مادرم تحت فشارم ۱ ماهه اون معلوم نیست کجاست میگه توام زندگیتو بکن 

اگه گفته بود خداحافظ هر جا بود به من ربط نداشت  

از اون سمتم بخشش مهر قبلا ازم گرفته الانم باید توافقی جدا شم 🥺

[QUOTE=195510100]یعنی خورد کردن یه مرد جلو جمع دلیل طلاق میشه ؟ حتی اگه ادعا عاشق بودن داشته باشه  بعدم تا دیشب ...[/QUO وا یه جوری حرف میزنه انگار دوس دخترشی ناسلامتی زنشی حالا تو یه اشتباهی کردی ولی در این حد ک راهت نده منطقی نیست دیگ

یعنی خورد کردن یه مرد جلو جمع دلیل طلاق میشه ؟ حتی اگه ادعا عاشق بودن داشته باشه  بعدم تا دیشب ...

دلیل بر طلاق نیس اما میتونه بدر نفرت و کینه بکاره چون مردا رو این مورد خیلی حساسن .... خداوند کمکت کنه مشکل حل شه چله سوره بقره خیلی خوبه تونستی بگیر

برو سر خونه زندیگت اجازه نداره رات نده...مشکلاتتونو بالاخره باید حل کنید این راهش نیست تو خونت بشین ...

همون اگه دوسم داشت کوتاه میومد 😔😔😔😔 

اولش گفت واست خونه میگیرم و یا برو هتل اونم نکرد 

حق نداشت اینجوری دورم بندازه اونم وقتی که ادعا می‌کرد دوسم داره 

[QUOTE=195510100]یعنی خورد کردن یه مرد جلو جمع دلیل طلاق میشه ؟ حتی اگه ادعا عاشق بودن داشته باشه &n ...

همون من و خونه راه نداد یه ماه بعدم این رفتارش اخر سرم بگه نمیخوام این زندگی و تا اینجام دل سوزوندم برات

اگه دلسوزم بود که حداقل میخواست طلاق بده یه مهری میداد 😔

نه عزیزم هیچکاری نکردم ابرو ریزی می‌شد تو در همسایه 🥺 

نه دعوای وحشتناک هم مجوز خیانت نیست 

ولی زندگی جدا از هم اسمش زندگی مشترک نیست 

یک جلسه بگذارید صحبت کنید شما هم بابت رفتارت عذرخواهی کن و تمومش کنید 

نه دعوای وحشتناک هم مجوز خیانت نیست  ولی زندگی جدا از هم اسمش زندگی مشترک نیست  یک ...

عزیز دلم دوبار دیدمش بهش گفتم ببخشم ۱۰ با. تلفنی میگفت چه تضمینی تو تکرار نکنی کوتاه نیومد

درصورتی خودش تمام این توهینا رو تو زندگی بهم کرده بوده تو مرور زمان 

جوری ک غرورت حفظ شه چندتا بزرگترو واسطه کن

فایده ای نمیکنه ببین ما یبار داشتیم جدا میشدیم اونم به دادخواست طلاق از سمت اون بعد ۳ ماه اومد گفت من بدونت میمیرم یه عالمه ویس که با خدا حرف میزد و آرزو می‌کرد من باشم ۱ ماه اول فرشته بود و بعد شد همون آدمی که 

مامانش با من خوب نیست اما خواهراش چرا 

منم که مامان بابام هستن کسه دیگه و ندارم 

کیو واسطه کنم ؟ از اون ور چون من بی حرمتی کردم آخرش هم من خورد میشم 😔💔